ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2019 | 23:10

με ενοχλεί η μάνα μου

Είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μοναδική και δεν είναι καθόλου πρωτότυπο το πρόβλημα μου, αλλά είμαι 33, αδέσμευτη και η μάνα μου με ενοχλεί όποτε βλεπόμαστε με το παράπονο και την γκρίνια της ότι είμαι μια χαρά άνθρωπος και γιατί δεν είμαι κι εγώ ζευγάρι με κάποιον.Παράλληλα, εγώ δεν ενδιαφέρομαι για κανέναν, δεν βγαίνω με κάποιον, κανείς δεν μου την πέφτει ή φλερτάρει ή οτιδήποτε, είμαι σαν αόρατη και ενώ μου κάνει μια μικρή εντύπωση, από την άλλη δεν με πολυαπασχολεί το όλο θέμα γιατί είμαι μέσα στο άγχος με τα εργασιακά μου. Γιατί ρε παιδιά πρέπει να υπάρχει αυτό το πρήξιμο;;;; Δεν είναι ολονών ο στόχος να γίνουν ζευγάρι με κάποιο άλλο άτομο ντε και καλά. Με κάνει και νιώθω δυστυχισμένη και ανάπηρη κατά κάποιον τρόπο, χωρίς να είμαι. Γιατί εγώ εκτός του μόνιμου εργασιακού άγχους, κατά τα άλλα εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και ζω αρκετά καλά. Γιατί πρέπει να πάρω σβάρνα τα μπαρ, τις κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, μπας και γνωρίσω κάποιον άνδρα που να του αρέσω και να μ'αρέσει και να γίνουμε ζευγάρι;;;Αφού δεν βγαίνει, τι να κάνουμε. Εϊμαι χρόνια αδέσμευτη και αρνούμαι να αγχωθώ για κάτι που δεν μου προκαλεί ούτε οικονομικό πρόβλημα ούτε πρόβλημα υγείας. ¨ωρες ώρες θέλω να ουρλιάξω, ειδικά όταν μου κάνουν ψιλουπαινιγμούς και φιλικά μου πρόσωπα και με κάνουν και νιώθω σαν κακομοίρα.Δεν θέλω να ζω έχοντας την κοινωνική προοπτική της υποψήφιας νύφης ή της υποψήφιας γεροντοκόρης σαν αόρατες ταμπέλες πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είμαι τίποτα από τα δύο, είμαι μια νέα επαγγελματίας και θέλω να επιβληθώ στον χώρο μου και να ανελιχθώ. Γιατί δεν γίνεται αυτό κατανοητό και σεβαστό; Γιατί πρέπει στο 2019 να μας υποβιβάζουν σε τέτοιο βαθμό;Ακόμα και τώρα που τα γράφω βράζει το αίμα μου και αισθάνομαι απίστευτη γελοιοποίηση. Στο διάολο ο γάμος, τα νυφικά και τα στέφανα της κάθε κυρίας Κούλας που μας τα πρήζει με την καλοπαντρεμένη κορούλα της.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αραξε στον καναπε σου και περιμενε...Θα φας λιγο ακομα πρηξιμο την περιοδο που ολες θα αρχιζουν τα γεννητουρια ("εσυ ποτε θα κανεις παιδι;"), αλλα θα ηρεμησει το κεφαλι σου οταν ερθει η περιοδος των διαζυγιων. Τοτε θα σταματησουν να κομπαζουν στη μανα σου οι φιλες της, και θα ηρεμησει.Απιστευτο πως απο μια ηλικια και μετα ξεχνιουνται τα πτυχια και οι καλες δουλειες και ο μονος λογος να κομπαζουν οι γονεις στους αλλους για τις κορες τους ειναι η δημιουργια οικογενειας.
Ολο αυτό που περιγράφεις είναι δυστυχώς πολύ σύνηθες φαινόμενο. Όλοι αυτοί που σε πρήζουν δεν πρόκειται να αλλάξουν, αυτά τα μυαλά έχουν, κατ δυστυχώς δεν μπορείς να αλλάξεις σε κανέναν άνθρωπο τον τρόπο που σκέφτεται, όσο λάθος και αν είναι. Η λύση είναι μία, απλώς γράψ'τους. Μην σε νοιάζει τι λένε ακόμα και αν πρόκειται για τη μαμά σου ή για τους φίλους σου. Εφόσον εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και σου αρέσει η ζωή σου δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν που η ζωή σου δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα τα δικά τους. Για τον εαυτό σου ζεις.
Scroll to top icon