ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2019 | 13:15

μεγάλο κείμενο. συγγνώμη.

βλέπω αυτό το 19 ετών να εμφανίζεται σε όλα τα δημόσια έγγραφα και αγχώνομαι. δεν τα έχω κλείσει καν. είμαι 18 ετών και 9 μηνών και νιώθω χαμένη. νιώθω γριά. νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να πανικοβάλλεται περισσότερο από εμένα όταν βλέπει τον αριθμό της ηλικίας του να μεγαλώνει. δε θέλω να μεγαλώσω, όχι γιατί περνάω καλά τώρα (μάλλον το αντίθετο!), αλλά γιατί δεν έχω καταφέρει τίποτα από όσα είχα προγραμματίσει για τον εαυτό μου. είχα στόχους που δεν έχω πραγματοποιήσει, ήθελα να είμαι πιο χαρούμενη, πιο ευτυχισμένη, να βρω κάτι που να κάνει την καρδιά μου να χτυπάει, να έχω πιο πολλούς φίλους, να γνωρίσω άτομα με ίδια ενδιαφέροντα, να βγάλω τον εαυτό μου εκεί έξω ως προς τα επαγγελματικά, να συνδυάσω τη σχολή μου με κάποια όμορφη, δημιουργική δουλειά, να μάθω να κάνω σκέιτ, να γίνω εθελόντρια, να πάω ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη με το χαρτζιλίκι που μάζευα τόοοσο καιρό, και όλα αυτά τα περίμενα από τον εαυτό μου στα 18. αντιθέτως, δεν πραγματοποίησα τίποτα, βγαίνω με τα ίδια 2 άτομα που δε μας ενώνει τίποτα, είμαι σε μια σχολή που δε μου αρέσει και δεν κάνω τίποτα παράλληλα που να με ευχαριστεί, λεφτά γενικά δεν παίζουν για να αρχίσω κάποια δραστηριότητα, δεν έχω κανέναν να πάω ταξίδι. δεν έχω κανένα να μου μάθει όσα θέλω να μάθω. νιώθω τόσο χαμένη, θα έχω τόσα απωθημενα. πάντα περιμένω πράγματα απ' τον εαυτό μου και ποτέ δεν καταφέρνω τίποτα, νιώθω λες και η πραγματική ευτυχία είναι τόσο μα τόσο μακριά. και κάθε χρόνια που σβήνω τα κεράκια λέω "τώρα δίνω καινούρια ευκαιρία στον εαυτό μου, τώρα είναι αλλιώς" και κάθε χρονιά τα ίδια. με αγχωνουν τα γενέθλια μου. με απογοητεύει ο τρόπος που ζω(?). δεν ξέρω καν αν ζω. απλά υπάρχω. πετάω τα καλύτερά μου χρόνια στα σκουπίδια. η ζωή μου είναι για πέταμα.
13
 
 
 
 
σχόλια
Αν έχουμε στόχους και όνειρα , προσπαθούμε, δεν εγκαταλείπουμε με την πρώτη ευκαιρία και είμαστε δραστήριοι στον τομέα μας όλα γίνονται!!!
Μικρη κοιτα να αφοσιωθεις στη σχολη σου η αν δε σ αρεσει καθολου δωσε ξανα η βρες μια δουλεια.Ειμαι σιγουρος οτι βλεπεις τα instagram των φιλων σου και ζηλευεις την πολυποθητη ζωη τους(μη χεσω).Και τελος εισαι 18,εχεις ολο το καιρο να βρεις τι σε γεμιζει,πολλοι που τριανταριζουν και δεν εχουν διαπρεψει στη ζωη τους δε μπορεις να φανταστεις τι θα εδιναν για να ειναι στη ηλικια σου
Μια συμβουλή για το μέλλον: εκτύπωσε αυτό που έγραψες, βάλτο σε ένα συρτάρι/κουτί/κουμπαρά, idk, και διάβασέ το σε 21 χρόνια και 3 μήνες. Θα ρίξεις άφθονο γέλιο. Με εγγύηση,R.
Μην στήνεις τον εαυτό σου στον τοίχο χωρίς λόγο. Γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξη; H ζωή σου είναι όλη μπροστά σου για να μάθεις, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις ανθρώπους. Η σχολή είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, να την τελειώσεις. Στην πορεία θα τον βρεις τον δρόμο σου. Μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Το ταξίδι της ζωής σου μόλις ξεκίνησε.
Αγαπητή είσαι 18 κ είναι η μια κ μοναδική φορά..όπως για κάθε ηλικία...προσπάθησε να βάζεις ενα στόχο την φορά...κ μπορείς να κάνεις κ πολλά μόνη σου κ να βρεις χόμπι χωρίς χρήματα κ να κανεις κ μια ιμιαπασχοληση για το χαρτζιλίκι κ το ταξίδι σου..κ αν νιώθεις έτσι συνέχεια να απευθυνθείς σε ένα ψυχολόγο για βοήθεια δεν είναι ντροπή μην κλείνεσαι κ μιλά έχεις μπροστά σου μια απέραντη θάλασσα για να την ταξιδέψειςΑυτά που περιγράφεις είναι πεσιμιστικα πολύ για ένα νέο άνθρωπο κρίμα
αν νιωθεις ετσι απο τωρα,στα 30 τι θα κανεις αν δεν εχεις κανει ολα τα παραπανω οπως λες;;θα φουνταρεις;;η ζωη δεν θελει τοσο προγραμματισμα,χαλαρωσε κ ολα θα γινουν στην ωρα τους...!
Scroll to top icon