ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2019 | 10:16

Πραγματικα...Γιατι?

Γιατι οι ανθρωποι μενουν και επιμενουν σε βαλτωμενες σχεσεις που η οποιαδηποτε προοπτικη δεν υπαρχει.Που ο ερωτας εχει φυγει,που το σεξ ειναι υποχρεωση και οχι παθος.Που αρχιζουν να ξενοκοιτανε και οι δυο.Που θυμομαστε τον αλλον μονο οταν παμε να τον χασουμε.Που ξαναγυρναμε στις γλυκες ξερωντας οτι σε ενα μηνα παλι θα βαριομαστε.Που η ρουτινα ειναι η μονη λεξη που χαρακτηριζει τη σχεση.Που μονο αναμνησεις εχουμε και κανενα νεο ονειρο.Μια ζωη την εχουμε...κριμα να την περναμε επειδη καπου καποτε περναγαμε καλα ενω τωρα οχι.Πραγματικα γιατι?
7
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα ο χρόνος φθείρει... αλλα σίγουρα προτιμώ αυτούς που παλέύουν για να βγουν απο την ρουτίνα, παρά αυτους που καταστρέφουν την ζωή τους για δήθεν έρωτες.. που αφήνουν ωραίους ανθρώπους να φεύγουν και να κολλάνε σε άτομα που τους εκμεταλλεύτηκαν.. επίσης οι ρουτινιαριδες είναι πολυ καλύτερους απο αυτούς που απλά εξάφανίζονται... αφου πρωτα εχουν τάξει τα πάντα..
Κυριως για οικονομικους λογους. Επισης γιατι φοβουνται τη μοναξια. Ή για τα παιδια. Ή γιατι νομιζουν οτι αυτη ειναι η φυσιολογικη ροη μιας σχεσης.Εισαι πολυ τυχερη αν κανενα απο τα παραπανω δεν αποτελει λογο ικανο για να μεινεις σε μια τελειωμενη σχεση.
Γιατί φοβούνται να τολμήσουν κάτι καινούργιο. Γιατί βαριουνται να βρουν αλλον-η. Γιατι δεν πιστεύουν πως αξίζουν κάτι καλύτερο. Γιατί ελπίζουν πως θα φτιάξουν τα πραγματα. Γιατί μένουν μαζι από συμφέρον ή από συνήθεια. Η συνήθεια είναι το πιο ύπουλο δηλητήριο. Είναι σαν να ρωτάς γιατί κάποιοι επιμένουν να ψηφίζουν το ίδιο κόμμα όλη τους τη ζωή. Πιστεύω ότι οι λόγοι είναι οι ίδιοι. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Όλοι λίγο-πολύ έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Για πολλούς λόγους μπορεί να συμβεί και είναι ανθρώπινο. Αν θέλεις να μάθεις για συγκεκριμένο άτομο πρέπει να τον ρωτήσεις προσωπικά...
Scroll to top icon