ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2019 | 17:32

Κιλά

Είμαι 30 ετών, και έχω ύψος 1.65 και βάρος 60 κιλά. Ο βασικός μου στόχος είναι να φτάσω τα 55 κιλά. Δηλαδή να έχω μείον 10 κιλά από το ύψος μου, που είναι και το φυσιολογικό. Όλοι μου λένε ότι είμαι αδύνατη και δεν χρειάζεται να χάσω κιλά γιατί θα φαίνομαι χειρότερα. Δεν διαφωνώ και δεν προσπαθώ να αρέσω σε κάποιον, ποτέ δεν θα το έκανα αυτό. Όλο αυτό είναι δικός μου στόχος. Κάποτε τα είχα φτάσει τα 55 κιλά και όλοι με έβλεπαν λες και είχα πάθει κάτι αλλά παρόλα αυτά, δεν αισθανόμουν ικανοποιημένη, ήθελα να χάσω κι άλλα, ένιωθα πως ήμουν ίδια. Anyway για να μην μακρυγορώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όλοι χωρίς να γνωρίζουν το βάρος μου, μαντεύουν πως είμαι 50-55 κιλά, ακόμα και χθες ένας άγνωστος τον οποίο γνώρισα σε μία παρέα και συζητούσαμε περί κιλών γυμναστικής κλπ μου είπε στην αρχή 50 και αφού κατάλαβε από την εκφραση μου ότι εκανε λαθος, μετά λεει 55. Δεν νομίζω ότι το έκανε για να μην με "προσβάλλει" γιατί ακόμα και κοπέλες το ίδιο πιστεύουν οτι είμαι στα 50 κιλά. Πώς γίνεται αυτό; Σήμερα κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι μήπως έχει σχέση και η εμφάνιση το ότι μικροδείχνω γύρω στα 20. Ωστόσο θα παραδετώ ότι κολακεύομαι από αυτό αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται υπερβολικό και η διαφορά είναι μεγάλη (κιλά και ηλικία μείον 10 από το πραγματικό).
2
 
 
 
 
σχόλια
Πώς στην ευχή μπλέκετε με παρέες που έχουν θέμα συζήτησης την μαντεψιά κιλών; Την μαντεψιά κιλών, ρε φίλε! Και ποιος ορίζει το φυσιολογικό τελικά; Η υγεία, ο γυμναστής ή το ίνστα;Θα σας δώσω μια νέα ορολογία, να δουλέψετε πάνω σ' αυτήν. Δείκτης Νοημοσύνης. Χωρίς +/- 10.Λήξη υποβολής εργασιών: Παρασκευή, 31/5/19. Don't miss the date!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon