ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2019 | 20:58

μου την εκανε 3 φορες!

Ειχα μια σχεση 3 μηνες και ενω ολα ηταν καλα, ανακαλυψα οτι τα ειχε βρει με τον πρωην της που δεν της φεροταν καλα... μετα απο 3 μηνες με θυμηθηκε γιατι της ξαναεκανε τα ιδια και ενα μηνα ηταν μαζι μου... παλι ομως κατι δεν πηγαινε καλα και χωρισαμε, περνανε 3 μηνες και ξαναρχεται μετανιωμενη γιατι παλι της ειχε αρχισει τα ιδια.. και σαν βλακας την πιστεψα.. δεν κρατησε πολυ και ξαναγυρισε σ αυτον... ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω τι ηθελε απο μενα.... ευτυχως περασαν 4 μηνες και δεν εμφανιστηκε!! ηθελα να ρωτησω αν σας εχει συμβει κατι αντιστοιχο (δεν θελω κραξιμο)
16
 
 
 
 
σχόλια
θα σου πω επειδη το εχω παθει αλλα εγω ειμαι η γυναικα της υποθεσης.Ειχα σχεση πολλα χρονια και βαριομουνα,εντελως ρουτινα.Βρηκα εναν και περναγα υπεροχα.Τοτε ο 'επισημος' για να μην με χασει αρχισε τις γλυκες(οταν εχεις χρονια σχεση ο αλλος ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει για να σε ριξει παλι).Χωρισα τον δευτερο.Μετα απο λιγο καιρο φυσικα φυγανε οι γλυκες και ξαναρθε η ρουτινα.Χωρισα γιατι δεν πηγαινε αλλο.Μετανιωσα που δεν χωρισα με τον δευτερο,οχι με τον 'επισημο'..πιστεψα στην ψευτοσιγουρια λογω δικης μου ανασφαλειας.Τωρα ο δευτερος περναει καλα με καποια αλλη που την κανει να περναει καλα ενω εγω...πηρα αυτο που επελεξα...Εσυ να σκεφτεσαι οτι εισαι ο δευτερος.Αυτη θα χασει στο τελος.
όλα σχετικά είναι. Απλά εσύ έτυχε να έχεις βαρεθεί πραγματικά τη σχέση σου και να σου αρέσει όντως αρκετά ο δεύτερος. Δεν γίνεται πάντα έτσι.
Sali μου εχεις δικιο οτι ολα ειναι σχετικα...αλλα πως γινεται καποια να ειναι καλα στην σχεση της και να αρχιζει να κοιταει αλλους?Εγω το ηξερα οτι δεν περναω καλα και παρ'ολα αυτα εκανα το λαθος να μεινω εκει...
δεν πειράζει οι περισσ την έχουμε πατήσει με το συγκεκριμένο κόνσεπττουλάχιστον βγάζεις το συμπέρασμα για το μέλλον .με το που μυρίζεσαι ακόμα φάση με τον πρώην το κόβεις κατ ευθείαν.είναι πολύ κάζουαλ σκηνικό και εκδηλώνεται πάντα λίγο μετά την αρχή.
Scroll to top icon