ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2019 | 00:28

Παιδιααα τη συμβουλη σας

Όσοι ειδικα εχετε εμπειρια! Έχω προταση για σεζον για παγωτατζιδικο! Μου παρεχουν διαμονη αλλά οχι διατροφη. Ρεπο 1 ανα εβδομαδα και μισθος γυρω στο 700ρι. Δεν εχω προυπηρεσια και θα μαθω εκει μου ειπαν.. το θεμα ειναι κυριως το φαγητο καθως δε ξερω ποσα θα μου φευγουν ολα απο εξω και αν αξιζει το κοπο...και μου φυγει καμια 200ρα και.. Απο την αλλη δεν σου δινουν ολοι ευκαιριες χωρις προυπηρεσια να πας να δουλεψεις. Τι να κανω ρε παιδια; εχω μουρλαθει απο το αγχος....καλα δε ξερω κιολας με ποιους θα μεινω και στο σπιτακι αυτο αντε δε το βαζω και πρωτο μειον... Να συνεχιζω να ψαχνω καο να περιμένω στα μερη μου κοντα;Τι με συμβουλευετε να κανω; ; Πρεπει να απαντησω άμεσα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αξίζει. Μπορείς να βρεις με τα ίδια λεφτά και να μένεις στο σπίτι σου. Ποιος ξέρει σε τι μέρος θα σε βάλουν να μείνεις, ίσως σου αναλογεί απλώς ένα κρεβάτι κάπου.
Scroll to top icon