ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2019 | 12:07

Εργαζόμενη μαμά

Έχεις κλείσει τα σχόλια.ΔΕΝ"Ξυπνάω στις 7.00, μαγειρεύω, βάζω πλυντήριο, μαζεύω το σπιτι, πάω στη δουλειά, γυρίζω το μεσημέρι, τρώμε, μαζεύω την κουζίνα, απλώνω τα ρούχα, πάω σούπερ μάρκετ, πάω γυμναστήριο, ξαναπάω στη δουλειά, γυρίζω σπιτι, τρώμε, μαζεύω την κουζίνα, κανω ένα μπάνιο και πέφτω στο κρεβάτι [...] Ξέρω ότι όλες οι εργαζομενες μαμαδες τα ίδια κάνουν" (τι λες;;;)ΔΕΝ τα κάνω όλα μόνη μου, έχω συζύγο!Τι κάνουμε;Μαγειρεύω - μαζεύει την κουζίναΜαγειρεύει - μαζεύω την κουζίναΒάζω πλυντήριο - πάει σουπερμάρκετΠάω σουπερμάρκετ - μαζεύει το σπίτιΜαζεύω το σπίτι - βάζει πλυντήριο
11
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ έχω να σας πω ότι μοιράζομαι τις δουλειές με τη γυναίκα μου σχεδόν πενήντα-πενήντα Ότι δηλαδή εγώ δουλεύω από τις 7:00 το πρωί έως τις 11:30 το βράδυ 6 μέρες την εβδομάδα και η γυναίκα μου εχει αναλάβει την ανατροφή των παιδιών το μαγείρεμα και το καθάρισμα του σπιτιού Δεν εργάζεται και σας πληροφορώ ότι είμαστε μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια παρόλο που εγώ δουλεύω πολλές ώρες και η ίδια κουράζεται και πιέζεται πάρα πολύ νομίζω ότι έχουμε βρει τη χρυσή τομή στη σχέση. Παρεμπιπτόντως έχουμε κάνει τέσσερα παιδιά και σίγουρα έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις και πολλές κρίσεις στη σχέση μας αλλά επειδή η ζωή είναι πολύ απαιτητική, βοηθάει το να είσαι με έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι γενικά τις δουλειές, και όχι μόνο να μοιράζεσαι αλλά να θέλεις εσύ να κάνεις περισσότερες.
Αυτο ολο που περιεγραψες κ αν ειναι σχολειο!!!!Ειτε με 1 ειτε με 2 ειτε με κανενα παιδι το σπιτι που ζεις σε αφορα αμεσα.ανδρα κ γυναικα.Ευγε Teo!
Αυτο ολο που περιεγραψες κ αν ειναι σχολειο!!!!Ειτε με 1 ειτε με 2 ειτε με κανενα παιδι το σπιτι που ζεις σε αφορα αμεσα.ανδρα κ γυναικα.Ευγε Teo!
Ας πω κι εγώ τον πόνο μου, που δεν έχω σύζυγο :Ρ Τα κάνω όλα μόνη μου. Και στη δουλειά μόνη μου πάω, δεν έχω κανέναν να πάει για εμένα να τη μοιραζόμαστε κι αυτήν. Το χειρότερο όλων; γυρνάς στο σπίτι και δεν έχει ούτε φαΐ.
Το ότι είσαι από τις τυχερές και έχεις έναν σύζυγο που συμβάλλει και βοηθάει δεν σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε σπίτι. Μη σού πω ότι δε συμβαίνει στα περισσότερα. Σοκαριστηκες?? Είναι η αλήθεια. Τώρα το ποιός φταίει ,αν αλλάζει η κατάσταση ,πώς τι γιατί ,είναι μεγάλο θέμα.
Ρε συ...για ποιες ηλικιες μιλας?μου φαινεται παραξενο που εισαι πεπεισμενη πως αυτο συμβαινει εξω.τα παραδειγματα γυρω μου αλλα κ τα δικα μου ειναι αυτο που περιγραφεται παραπανω.μπορει να μην ειναι ιδιες οι δουλειες στο μοιρασμα αλλα υπαρχει μοιρασμα.εγω μιλαω για 30-45 ετων.
Επίσης υπάρχουν κ εκείνοι που κάνουν έτσι λίγο, μια - δυο φορές από κάτι για να μην μπορείς να τους την πεις. Όμως γιατί η γυναίκα να είναι υποχρεωμένη κάθε μέρα για τα πάντα ενώ εκείνοι όποτε έχουν όρεξη (καταλαβαίνεις πότε!);
Γιατί τύχη κι όχι επιλογή; Για μένα είναι επιλογή, άνθρωπο που δεν αναλαμβάνει αναλογικά υποχρεώσεις μια-δυο-τρεις τον στέλνεις σπιτάκι του. Είναι έλλειψη σεβασμού να μένει αμέτοχος και αν δεν συμμετέχει σε αυτά σε τι συμμετέχει; Αν υπάρχουν παιδιά τι παράδειγμα θα πάρουν;
Καποιος που κανει δουλειες δλδ δεν ειναι "παραδοσιακος"?Πολυ παραξενα κ ξενα πραγματα μου φαινονται αυτα...ισως συμβαινει κ αυτο που λεει η μαρια-μαρια.για μενα-κ πολλους αλλους-αυτα δεν ειναι καν θεμα συζητησης.
Scroll to top icon