ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2019 | 10:38

Πασχα στο χωριο

Ας συνειδητοποιησουν μερικοι γονεις οτι μετα τα 18 μπορουμε να αποφασιζουμε ελεύθερα για τη ζωη μας. Τι το θελα να πω οτι δεν θελω να κανω πασχα στο χωριο, πεσανε να με φανε. Και τι θα κανεις εδω μονη σου, και τι θα πουν οι συγγενεις , θα στεναχωρηθει η γιαγια , θα στεναχωρηθει ο παππους. Ε χεστηκα. Θα ζησουν ολοι τους, δε θα παθουν κατι που δε θα παω. Πειραζει που δεν θελω να περασω 3 μερες στριμωχτα με τον καθε συγγενη να με ρωταει τις πιο αδιακριτες ερωτήσεις? Αυτοι ας πανε οπου θελουν, εμενα γιατι πρεπει να με σερνουν σαν να ειμαι νηπιο?
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι εντάξει να θέλεις να περάσεις αυτές τις μέρες όπως εσύ θες και οι γονείς σου χρειάζονται να το σεβαστούν αυτό. Δεν κάνουμε πράγματα για να μη στεναχωρήσουμε τους άλλους, δεν καταπιέζουμε τα θέλω μας, κάνουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους.
Μην το βάζεις κάτω. Είσαι ακόμη στο στάδιο της εφηβείας. Όλοι περασαμε, περνάμε ή θα περάσουμε από αυτό. Αν μεγαλώσεις λιγακι, θα τα δεις όλα με άλλο μάτι και θα επιδιώκεις από μόνος/μόνη σου το Πάσχα στο χωριό.
Scroll to top icon