ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2019 | 17:42

Μητρική παράκρουση

Βρήκε η μάνα μου κάτι manga που διαβάζω και νομίζει ότι έχω μπλέξει με μαύρη μαγεία. Κλαίω ρε! Άντε να της εξηγείς τώρα για ιαπωνικά κόμικς..
13
 
 
 
 
σχόλια
Καλό κι αυτό. Εκείνο το διαστημικό με μπέρδευε, προσωπικά, δεν θυμσ´μαι όνομα (έχω και χρόνια να παίξω η ρημάδα). Χτυπόυσαμε κάτι δεκάωρα κάποιες φορές, αχ, ωραίες εποχές.Τι χαρακτήρα παίρνεις; Είχα μια έφεση σε ιερείς και μάγους (τίποτα τυχαίο δεν είναι στον κόσμο τούτο). Σε "κόβω" για rogue ή μάγο;
Παίζουμε χαρακτήρες με δύο κλάσεις λέγονται gestalt νομίζω γιατί είμαστε μόνο 3 άτομα με τον dm. Παλιότερα έπαιζα με πιο πολλά άτομα πχ 7, αλλά με 3 τελικά νομίζω ότι λέει πιο πολύ. Έτσι είμαι Sorcerer/ Bard και Tiefling. Έχω αδυναμία στα tiefling. Επίσης έχω 10 στο charisma και έτσι είμαι πολυ της εξαπάτησης :PΔεν έχω πάιξει άλλους κόσμους ακόμα :/Γενικά θα ήθελα να παίζω πιο πολύ, αλλά αυτόν τον μήνα και τον επόμενο δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο.
Α βάρδος, χα χα, και tiefling με μεγάλο charisma! Λοιπόν με ´εκανες και θυμήθηκα και τον κόσμο που είχα ξεχάσει, το Planescspe, πω πω αναρχοδυστοπία.Ναι, wizard. Και priest. Είναι ωραίο παιχνίδι, τι να λέμε...Το δικό μου απωθημένο είναι που δεν έκανα ποτέ DM (υπερπροσφορά βλέπεις είχαμε, αρκετά άτομα η παρέα) αλλά δεν βαριέσαι είχα DM αλλού, πιο καλά. ;)
Δεν θα ήθελα να κανω dm. Βασικά σε εμάς κανείς δεν θέλει και για αυτό έβγαιναν μέτρια τα sessions. Πέρυσι παίζαμε χωρις χάρτες :PΦέτος δεν έχω παράπονο είναι πολύ καλά. Αν έχεις παιδιά, ανίψια και χρόνο μπορείς να οργανώσεις ένα παιχνίδι. Θα τους αρέσει πολυ..!
Έχω αλλά περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα (θα ψάχνουμε που υα ψάχνουμε τα πολυεδρικά ζάρια σε όλο το σπίτι, ας ξέρουν να τα ερμηνεύσουν κιόλας) . Πιστεύω κι εγώ θα τους αρέσει πολύ! Καλό παιχνίδι μετά τις εξετάσεις!
Scroll to top icon