ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2019 | 21:27

Παράνοια

Είμαι φοιτήτρια Ιατρικής και το τελευταίο εξάμηνο έχω σχέση με έναν γιατρό τον γνώρισα μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ο "ωραίος" και όλες μόλις τον βλέπανε πεφτανε ξερες. Παρ όλα αυτά εμένα δεν με συγκινουσε ώσπου ξεκινήσαμε να μιλάμε και να βγαίνουμε και δν έχει καμία σχέση με το πως φαίνεται. Είναι πάρα πολύ έξυπνος έχει πολλά ενδιαφέροντα εχει ολοοο. Περνάω τέλεια πραγματικά αλλά υπάρχει κάτι που με ανησυχεί. Όταν μαλώνουμε για κάτι ακόμη και ασημαντο ξεκινάει η παράνοια. Μιλάει ασταμάτητα λέει απίστευτα πράγματα έχει σπάσει πράγματα και δεν μπορεί να ηρεμήσει με τπτ. Σαν να έχω έναν άλλον άνθρωπο απέναντι μου. Όταν περνάει η μπόρα το καταλαβαίνει ζητάει συγγνώμη λέει ότι δεν θέλει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Αλλά γίνεται...... Έχω αρχίσει και φοβάμαι δεν ξέρω τι να κάνω
7
 
 
 
 
σχόλια
Να φανταστώ μέσα στα απίστευτα πράγματα που λέει είσαι και εσύ ; Δηλαδή σε υποβιβάζει και σε κακοχαρακτηριζει ,και ακούς πράγματα που λες πως είναι δυνατόν να τα σκεφτηκε αυτά και να τα λέει !
? Αν η απάντηση είναι καταφατική λυπάμαι που στο λέω αλλά πρέπει να φύγεις τώρα ,πριν περάσεις και τα επόμενα στάδια που σε περιμένουν ..κ πίστεψε με καλά κάνεις που φοβάσαι . Σήμερα σπάει πράγματα αύριο θα αρχίσει να ξεσπάει πάνω σου .. .
Είναι ένας φαύλος κύκλος όλο αυτό και δεν μπορείς να κάτι κάτι εσύ. Μόνος του πρέπει να αναζητήσει βοήθεια. Όσο περνάει ο καιρός θα είναι χειρότερα και θα υποστείς λεκτική κακοποίηση, που θα σου δημιουργήσει θέματα.Του εξηγείς ότι θα ήθελες να συνεχίσεις μαζί του εφόσον καταβάλει προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα του.
Εϊναι πολύ σοβαρό. Τι θα γίνει αν κάποια στιγμή πετάξει κάτι σε σένα; Τόσα ακούμε κάθε μέρα. Αν δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του, θα το βρεις μπροστά σου κάποια στιγμή. Εκτός αν κάνει κάτι γι' αυτό.
Καλά κάνεις και φοβάσαι. Δεν μπορεί να ελέγξει και να διαχειριστεί το θυμό του. Ή θα το κοιτάξει με ειδικό ή θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν θα συνεχίσεις. Κακοποίηση είναι αυτό που βιώνεις. Ψυχολογική προς το παρόν.
Scroll to top icon