ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2019 | 13:12

Πρέπει να φύγω!!

Ένα σοβαρό θέμα η πεθερά.Αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να μείνουμε όλοι μαζί όμως η πεθερά θέλει να κρέμονται όλα από εμένα δεν θέλει τα παιδιά της χαρούμενα, ούτε και με την άλλη νυφη τα έχει καλά.Δε μαγειρευε ποτέ για τον άντρα μου κολλημένη στον υπολογιστή και από όταν ηρθα πάντα εγώ όλα.Εγώ της καθαριζα στην αρχή εγώ τα πάντα μέχρι και τα μαλλιά να της βάψω...Και τώρα που δε τα κάνω της κακοφαινετε...Καθάρισε τα παράθυρα σήμερα επειδή δε σηκώθηκα νωρίς επίτηδες.... διότι της τ είχα πει...αν κάνεις τ φαγητό θα ξυπνήσω μια φορά αργά και κοίταξε τον άντρα μου... ευτυχώς ο άντρας Μ είναι με το μέρος μου ....Καθάρισε τα παράθυρα που λέτε και ειχε μια βρώμα απ' έξω άλλο πράγμα... μπήκε και καλά μου τα έδειξε χωρίς να μιλήσει...ομως δε κοίταξα επίτηδες και βαριαστεναξε χαχαχΜεταξύ μας να πάρεις ανάσα και να σκάσεις...Και άλλα τόσα πολλά απλά ήθελα να βγάλω από μέσα μου το σημερινό... Διότι αν αρχίσω να λέω ότι έφτασε σε σημείο να κλέβει το παιδί της για τσιγάρα και να με φωνάζει με όνομα πρώην του άντρα μου....αν τα αρχίσω δε τελειώνουν.Δε ξέρω τ να κάνω;;; Να φύγω με τον άντρα μου η να κάνω υπομονή μέχρι να καλυτερέψουν τα οικονομικά μας;
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά, οτι και να ναι η πεθερα σου, στο σπιτι της μενετε, αρα πρεπει να βοηθας και να ακολουθεις το προγραμμα της. Αν δε σου αρέσει, βρειτε ενα σπιτακι οι δυο σας να μην εχετε κανεναν στο κεφαλι σας.Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο, δε γινεται δυστυχως.
Τον άντρα σου και τα μάτια σου! Αστην αυτήν. Μη σου πω να μην της δίνεις και σημασία. Θα φύγετε και θα νιώθεις διαφορετικά. Αλλά ακόμα και τώρα υποτίμησε την μέσα σου, δεν είναι τόσο σημαντική. Μην της δίνεις σημασία. Κρατήσου ήρεμη.
Συμφωνώ με Springhunter. Κάνε υπομονή και μη χαλιεσαι με τα φερσιματα της και τη στάση της. Σκεψου οτι δεν πρόκειται να αλλάξει. Έτσι το ίδιο παράξενη θα μείνει και θα φέρεται. Αρα τι αλλάζει? Η στάση σου απέναντι της. Τα απολύτως τυπικά και δε θα χαλιεσαι. Συζήτησε το με τον άντρα σου. Αν σε καταλαβαίνει ειναι οκ. Μη χαλιεσαι. Υπομονή μέχρι να φτιάξουν τα οικονομικά σας. Το σπίτι ειναι δικο σας ή της πεθεράς σου? Αν ειναι δικο σας τοτε βάζεις εσύ κανόνες. Με τη στήριξη του άντρα σου βεβαίως.
Scroll to top icon