ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2019 | 19:18

Κοροιδεια κιλων.

Με στενοχωρει τοσο πολυ το γεγονος οτι υπαρχουν ατομα ηλικιας 20+ που θεωρουν οτι το να κοροιδευουν ατομα με παραπανω κιλα ή ατομα με κιλα κατω του μετριου ειναι οκ.Και να χρησιμοποιουν 25χρονων γαιδαροι επιθετα « φακλανα» «βαρελα» «ξομπλιο» και αλλα...Μου φαινεται αφυσικο ατομα που εχουν τελειωσει το σχολειο να κανουν σαν σχολιαροπαιδα που μεχρι κι εκεινα τις πιο πολλες φορες καλυτερους τροπους εχουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θυμάμαι στο σχολείο να υπήρχε κάτι πέραν μιας στείρας γνώσης.. και ούτε στις υπόλοιπες βαθμίδες. Ενα παιδί κ μετέπειτα ενήλικος, απορροφά συμπεριφορές μεσα απο τους οικείους του. Οταν ο καθε γονιός βρίζει ασύστολα, παρκάρει σε ράμπες Αμεα, κλωτσά ζωάκια και κάθε άλλο είδος καφρίλας , το παιδί γίνεται σαν και αυτός ως επί το πλείστον. Λυπάμαι , αλλά γεμίσαμε τετοιους υπάνθρωπους. Καλό βράδυ.
Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας έχει ως συνέπεια τον κοινωνικό ρατσισμό... Άνθρωποι που αισθάνονται μειονεκτικά, έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους... συγκεκριμένα εκείνους που έχουν κάτι το διαφορετικό είτε, εμφάνιση,είτε απόψεις,είτε προσωπικότητα...έτσι αισθάνονται πως παίρνουν αξία...Μην σε στεναχωρεί το γεγονός αυτό...απλά είναι άτομα θλιβερά και αξιολυπητα...!
Scroll to top icon