ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2019 | 21:14

Τι φαση?

Εχω μια φιλη η οποια ειναι εδω και περιπου 2 μηνες single. Ψαχνει απεγνωσμενα να βρει συντροφο και ολες τις οι σκεψεις κ οι πραξεις περιστρεφονται γυρω απο αυτο, σε σημειο που σε εμενα ολο αυτο φαινεται εμμονικο. Γραφτηκε γυμναστηριο με πρωταρχικο στοχο οπως λεει να βρει καποιον και οχι να κανει γυμναστικη. Επισης, εφτιαξε λογαριασμο στο γνωστο app γνωριμιων. Μου λεει οτι δεν σκοπευει να βγει με καποιον απ' ολους αυτους κ οτι απλα περναει την ωρα της, αλλα αμφιβαλλω. Τις προαλλες ημασταν εξω με παρεα και εκεινη καθοταν ολη την ωρα στο κινητο και καποια στιγμη την ρωταω "τι κανεις?" και μου λεει μιλαω με κατι τυπους στο tinder. Και της λεω "καλα ειμαστε εξω και εσυ καθεσαι κ μιλας με ακυρους?". Κ μου απανταει "ε ναι μωρε, πλακα εχει". Επισης την ειχε κανει add ενας ακυρος στο ινσταγραμ και αρχισε να της μιλαει. Και τωρα με αυτον τον τυπο συνεχιζουν να μιλανε εδω κ κανα μηνα τουλαχιστον, χωρις να εχουν ειδωθει ποτε απο κοντα και χωρις καν να ψηνεται ο αλλος να κανονισει να βρεθουν. Παρολα αυτα μιλανε και η φιλη μου καθεται και του δινει αναφορα που ειναι κ τι κανει, του στελνει φωτος οταν ειναι εξω και γενικα φερεται λες και τα εχουν ξερω γω. Τις προαλλες ενας τυπος απο το tinder με τον οποιο μιλουσε της ειχε πει οτι θα παει στο ταδε μαγαζι και εμεις ημασταν μαζι σε αλλη περιοχη (15 λεπτα αποσταση απο κει) και εκεινη με επρηξε να παμε να τον βρουμε στο μαγαζι που ηταν. Μαλιστα προσφερθηκε να μου πληρωσει την βενζινη και το ποτο για να με πεισει να παμε. Σημειωτεον με αυτον δεν μιλουσαν καιρο, μια μερα μονο και δεν ειχαν πει κ τιποτα σημαντικο ωστε να πεις οτι προλαβε να την "γοητευσει". Και οταν την ρωτησα γιατι εχει φαγωθει τοσο πολυ να τον δει, μου λεει οτι απλα εχει την περιεργεια να δει πως ειναι απο κοντα. Δηλαδη ηταν διατεθειμενη να κανει μια αποσταση 15 λεπτων στις 2μιση το βραδυ, να πληρωσει ενα 20αρικο χωρις λογο για να δει εναν τυπο για τον οποιο δεν ξερει τιποτα, ο οποιος μπορει να μην της αρεσει και γενικα εναν τυπο με τον οποιο δεν εχει κανενος ειδους σχεση, ειναι σχεδον αγνωστοι. Μου φαινεται αρρωστημενο ολο αυτο. Δεν ξερω, σε πολλους απο σας μπορει να φαινεται νορμαλ ολο αυτο (δεδομενων των εποχων που ζουμε), μπορει να ειμαι εγω η παραλογη, αλλα η αληθεια ειναι πως εγω δεν λειτουεγω ετσι και επειδη κ η φιλη μου παντα ηταν των σχεσεων, μου φαινεται περιεργη ολη αυτη η μεταστροφη, μου φαινεται περιεργο που ξαφνικα γινεται σκυλακι του καθε ακυρου που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ. Δηλαδη κολλαει με καποιον που δεν της εχει δωσει καποιον λογο ωστε να κολλησει. Φτανει καποιος να της μιλησει και να της δωσει σημασια ωστε εκεινη μετα να ειναι διατεθειμενη να τον ακολουθησει κ στο φεγγαρι. Δεν ξερω, εσεις τι λετε? Δεν βγαζει μια απογνωση ολο αυτο?
7
 
 
 
 
σχόλια
Αμέ!Αλλά αν θες να μου πάρεις συνέντευξη, πες μου να φάω, μην έρθω νηστικη.Μετα μπορούμε και να συζητήσουμε τον παραλογισμό του σχολίου σου!
Εχεις δίκιο σε όσα γραφεις. Ίσως η μοναξιά την οδηγει να φέρεται έτσι. Ίσως γοητεύεται απο τη δυνατότητα που παρέχουν τα σοσιαλ για νέες fast forward γνωριμίες. Ίσως έχει εθιστεί σε αυτό. Συζήτησε το μαζι της να δεις τι σκέφτεται. Και να της πεις ωραίες οι νέες γνωριμιες σε χρονο dt αλλά να προσεχει. Ειδικα σήμερα ποτέ δεν μπορεις να είσαι σίγουρος ποιος ειναι αυτός που σου λέει έλα εκεί σε 15' να σε δω, δεν ξέρεις τον ψυχισμό του. Έχουν γίνει πολλα. Να προσεχει πες της.
Scroll to top icon