ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2019 | 18:15

Επανασύνδεση ;

Πριν απο 8 μηνες χωρισα απο μια σχεση 3 χρονων. Περναγαμε μια περίεργη φαση γιατι ειχαμε ρουτινιασει, παραλληλα ηταν η μητέρα της άρρωστη σοβαρα. Με χωρισε λιγο πριν την χασει..ειατηρησαμε επαφε τη στηριξα οαο μπορούσα αλλα με πληγωσε το οτι με εβγαλε απο τη ζωη της σε μια απο τις δυσκολοτερες φασεις της ζωης της .. καιρο μετα επιδίωξε να ειμαστε μαζι αλλα εγω αρνηθηκα. Προχωρησα με 2 κοπελες και γενικα ψαχνομουν αρκετα αυτο το διαστημα αλλα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα, παντα μου έλειπε απο τη ζωή μου και με οποία και να μιλουσα ενιωθα οτι δεν ειναι σαν εκείνη. Πριν λίγες μέρες βρεθηκαμε σε κοινη παρεα και καταλήξαμε να κανουμε κατι. Εκείνη μοτ ειπε οτι θελει να ξαναειμαστε μαζι,οτι καταλαβε το λαθος της που με αφησε και οτι δε βρηκε αυτο που ψαχνει. Νιώθω και εγω το ιδιο. Αρκει αυτο ομως για να διορθωθουν οσα αφησαμε στη μεση; Αν ραγισει το γυαλι τι γιενται; Ευχαριστώ όποιον με συμβουλέψει...δεν ειχα καπου να μιλήσω
11
 
 
 
 
σχόλια
Ποτε προλάβατε να ρουτινιασετε μεσα σε μονο 3 μηνες που λες οτι τα ειχατε??? Και τι ακριβως σου έλειψε τοσο πολυ (περα απ τη ρουτίνα προφανως!) απ αυτη την σχεση? Λιγο ανωριμους σας κοβω κ τους δυο, σόρι κιόλας. Και απ οτι προσωπικά κρίνω δεν πρεπει να ειχατε κ κατι το σπουδαίο. Οποτε δε βλεπω το λογο για επανασύνδεση απο καμια πλευρά. Κ οχι επειδη οπως λες ράγισε το γυαλί (γτ δεν έγινε κ κατι τραγικο στο κατω κατω αναμεσα σας) αλλα γτ πολυ απλα δεν υπάρχει κτ ουσιαστικό. Γνωμη μου παντα.
Κατά τη γνώμη μου, ο κανόνας είναι πως αν έσπασε μία φορά, θα ξανασπάσει. Στους κανόνες, υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.Έχει ενδιαφέρον ότι και οι δύο «ψάξατε αλλά δε βρήκατε». Κάτι μου λέει πως ακόμη κι αν συνεχίσετε μαζί, το ψάξιμο θα συνεχιστεί...
Λες ότι σου είπε ότι δε βρήκε αυτό που ψάχνει. Το έχεις εσύ αυτό ή όχι; Τι σου είπε;Εσύ θέλεις όντως να είστε ξανά μαζί επειδή έχεις αισθήματα ή επειδή βαριέσαι να ψαχνεσαι και νιώθεις ασφάλεια στα γνωστά;Αν υπάρχουν αισθήματα κι από τους δυο σας, ίσως και να φτιάξει η σχέση σας. Θα δείξει.
Να στο πω πολύ ωμά.. ανεξαρτήτως των λόγων (που για εμένα είναι φάουλ, πιστεύω ο σύντροφός είναι και για τις χαρές και για τις λύπες). Μπορείς να είσαι ξανά μαζί της ξέροντας ότι μετά από εσένα έχει πηδηχθει με 2-3 άλλους, κι εσύ το ίδιο; Εμένα αυτό και μόνο μου δημιουργεί αποστροφή. Άλλοι ομως είναι κομπλέ. Λένε ότι είναι σαν να γνωρίζεις κάποιον από την αρχή. Όμως οι μνήμες, τα όμορφα αλλά και τα πικρά συναισθήματα είναι όλα εκει. Και στην πρώτη στραβή θα ξαναβγούν στην επιφάνεια.Επίσης πιστεύω ότι στις σχέσεις υπάρχουν κάποιες κόκκινες απαραβατες γραμμές. Και κάποια λάθη δεν διορθώνονται (όχι ότι δεν συγχωρούνται, αν καταλάβεις γιατί ενήργησε κάποιος με ένα συγκεκριμένο τρόπο κατά κάποιο τρόπο μπορεις να συγχωρείς). Απλά κάποια λάθη δεν έχουν πισωγυρισμα.
Όταν έχεις μια καλή σχέση και τα βροντας επειδή ρουτηνιασες έχοντας αλλάξει πόσους συντρόφους στην πορεία, μετά δεν γυρνάς να πεις συγνώμη λάθος μπαρντον. Η ζημιά έχει γίνει δεν διορθώνεται. Όσα βιντεάκια κι να μου ποσταρεις για δεύτερες ευκαιρίες κτλπ.(+_+)
Άρα έτυχε να μην σου έχει κάτσει κάτι καλύτερο τελικά ή την θες όντως; Αυτή έχει μια άλφα αφεση γιατί ήταν και παίζει να είναι ακόμη θολωμενη με το ζήτημα της μητέρας της.Αν είστε επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο, η ρουτίνα είναι δεδομένη μέχρι κάποιος από εσάς να βρει κάτι όντως να του αρέσει. Εσείς ξέρετε καλύτερα ή έστω θα έπρεπε να ξέρετε.
Scroll to top icon