Έξαλλος αποχώρησε ο Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια εκπομπής μετά από καυγά με τον Ανδρουλάκη

Έξαλλος αποχώρησε ο Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια εκπομπής μετά από καυγά με τον Ανδρουλάκη Facebook Twitter
5

Άγρια κόντρα ξέσπασε την Δευτέρα το βράδυ ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από το πλατό της εκπομπής εκνευρισμένος. 

Η αφορμή για το ξέσπασμα του κ. Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Action 24 ήταν μία παρέμβαση σε υψηλούς τόνους επίσης, από τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, που ζητούσε από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να κατονομάσει εκείνους που «τα πήραν» από το ΠΑΣΟΚ όπως είχε πει προηγουμένως ο πρώην υπουργός μιλώντας περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Ο Πάνος Σκουρλέτης φανερά εκνευρισμένος είπε ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του, ενώ καταλόγισε ευθύνες στον παρουσιαστή της, Δημήτρη Τάκη, για την κατάληξη της συζήτησης.

Ο κ. Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα την οποία δεν μπορεί να ανεχτεί, τράβηξε στον αέρα το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο με τον Ανδρουλάκη να λέει «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο μετά το 01:17:00

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Τοξικά σάλια μοίραζε ο σκουρλέτης και το κόμμα του μέχρι και το 2015 αλλά βρέθηκε να κολυμπάει μέσα στο βόθρο του παλαιοπασοκισμού. Η καθαρότητα πνεύματος και ήθους του Ανδρουλάκη τον θόλωσε τον συριζοκαρδινάλιο...
Βλεπω συχνα στο τουιτερ παρομοιαζουν ατυχεστατα τον Σκουρλετη με Ρομα - για να μην εχετε παρεξηγησεις για το ποιοι ανθρωποι συγκροτουν τον Συριζα να διευκρινισουμε οτι ο Σκουρλετης ειναι μελος της δυναστειας των Λαιμων - ναι τον εφοπλιστων. Οπως και ο Τσακαλωτος ντυνεται με κουρελια αλλα εχει μεγαλωσει με μπατλερ στο σπιτι