ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2019 | 20:27

Υπάρχει ακόμα το βύσμα

Άραγε υπάρχει ακόμα το βύσμα;Θα αναφέρω μερικές εμπειρίες μου και θα μου πείτε εσείς στα σχόλια αν υπάρχει ακόμα ή όχι.Κοπέλα φίλη μου τελείωσε σε ιεκ ειδικότητα τουριστικών. Δύο μήνες μετά την πιστοποίηση εργάζεται σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε μεγάλο νησί. Η ίδια λέει πως μπήκε στέλνοντας απλά βιογραφικό.Σε φροντιστήριο ecdl κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο μπροστά μας και έλεγε στην γυναίκα που μιλούσε "μίλησα με την κυρία που μου είπατε όμως δεν έχω ιδέα από τουριστικά, φοβόμουν να της πω πολλά για να μην σας κάνω ρεζίλι" έκλεισε τη συζήτηση με σαλιαρίσματα "αχ σας ευχαριστώ για την βοήθεια να δώσετε τα φιλιά μου στον ****".Πρώην φίλου μου τελείωσε την σχολή της και χωρίς μεταπτυχιακό, ένα μήνα μετά την απόκτηση του πτυχίου της εργάζεται σε ξενοδοχείο 5 αστέρων σε σπα σε μεγάλο νησί.Ξαδέρφη γείτονα έχει μπει σε τρεις συνεχόμενες προκυρήξεις 8μηνης εργασίας στο δημόσιο μαζεύοντας μόρια για να μπει μόνιμη. Η ίδια μας έχει πει πως έχει μεγάλο κονέ που την συμβουλεύει και την βοηθάει ώστε να μπει μόνιμη από το παράθυρο.Παλικάρι με απολυτήριο λυκείου, χωρίς ξένες γλώσσες, εργάζεται σε γραφείο σε μεγάλη εταιρεία επιβατικών πλοίων.Γείτονας φίλος με γιο γνωστού δημάρχου πήρε μετάταξη από ΔΕ φύλακας σε απόμακρη περιοχή σε ΔΕ διοικητικός μέσα σε δύο χρόνια σε υπηρεσία 10 λεπτά από το σπίτι του.Κόρη γειτόνισσας που τα είχε με γνωστό πρόσωπο εργάζεται υπεύθυνη σε μεγάλη αλυσίδα super market, χωρίς να έχει βγάλει τη σχολή της μάλιστα.Ειλικρινά τα παραδείγματα που μπορώ να φέρω είναι πολλά και είμαι σίγουρος πως εσύ που διαβάζεις αυτήν την εξομολόγηση θα ξέρεις άλλα τόσα.Ας κάτσουμε εμείς οι μαλάκες να δουλέψουμε 10 ώρες την μέρα 7 μέρες την εβδομάδα ώστε να μπορούν τα βύσματα να περνάνε καλύτερα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει το βύσμα και πολλοί θα το κραξουμε. Το θέμα είναι όμως ότι σε αντίστοιχη θέση θα κάναμε το ίδιο, θα το χρησιμοποιούσαμε και θα νιώθαμε και πολύ γεμάτοι για κάποιο λόγο. Όποτε άστα να πάνε στο καλό.
Ναι υπάρχει. Στον ιδιωτικό τομέα είναι ακόμα χειρότερα. Οι επιδοτήσεις των εταιριών από το δημόσιο μοιράζονται σε συγκεκριμένα στελέχη των επιχειρήσεων οποιαδήποτε μορφής. Από σουβλατζιδικα μέχρι πολυεθνικές. Από το να κράζεις όμως γιατί δεν κάνεις και εσύ αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι "επιτυχημενοι"; Βρες ένας βυσμα ρε αδερφέ να γίνεις κ συ επιτυχημένος
Νίκε Λύκε πολύ καλά τα λες!Πάντως όλοι έχουμε σκεφτεί το θέμα βύσματα και σιγά το κουτσομπολιό. Είναι άδικο, η ζωή είναι άδικη, το σχολιάζουμε, προχωράμε.
Scroll to top icon