ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2019 | 22:36

Να χωρίσω φοβάμαι.. αλλά δεν αντεχεται

Καλησπέρα σας φίλοι μου.. θα ήθελα τη συμβουλή σας. Είμαι με το αγόρι μου μαζί δύο χρόνια από μακριά. Φέτος σκεφτομαι να συγκατοικησουμε,αλλά το κακο είναι η νευρικότητα του και ο χαρακτήρας του.Βριζει άσχημα με τη πρώτη ευκαιρία ( βλήμα, καθυστερημενη κλπ).. του το συγχωρώ γιατί μου ζητάει συγγνώμη και πάλι με καλοπιάνει.. όμως παρατηρώ ότι πλέον δεν έχουμε καμία έλξη..ερωτική .Γίνεται απλά για να γίνει.. όμως έχουμε δεθεί και δεν μου κάνει καρδιά να τον χωρίσω. Εκείνος πάλι δεν ξέρω .λέει πώς με αγαπάει αλλά που φαίνεται στη πράξη; Με τους χαρακτηρισμους αυτούς νιώθω απαισια!! Οσες φορές και αν τον συγχωρώ το ξανακάνει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχει τοσα ψεγαδια αυτη η σχεση που δεν ξερω απο που ν αρχισω. 1. Οποιος βρίζει δε σέβεται. Τελος. Και μλκ του τυπου "δεν το εννοούσα, ειχα νευρα" προσωπικα μου περισσεύουν. Αν δεν το εννοούσες να μην το ελεγες. 2. Το οτι ζητάει συγνωμη δε σημαινει οτι μετανοιωνει. Οποιος στ αληθεια μετανοιωνει, δεν το ξανακάνει. 3. "Εχουμε δεθεί και δεν μου κανει καρδια να τον χωρίσω". Δεν ειναι λόγος αυτος για να μένεις σε μια σχεση κ το ξερεις. 4. Το σεξ ειναι μηχανικό. Χρειαζεται να αναλύσω? 5. Ετοιμάζεστε για συγκατοικιση. Απο που κ ως που? Απο πλευράς σου δλδ. Που πας με τετοιο background στη σχεση σου? Εχουμε γκομενο, που μας φαιρεται άσχημα βέβαια, περασε καποιος καιρος, ε ας μείνουμε μαζι μωρε.... ετσι σκεφτεσαι? Σόρι κοπελια αλλα σε κόβω βολεμένη. Δεν ειναι εύκολος ενας χωρισμός, αλλα προτιμάς τέτοια ξεφτιλα?
Χωρίς να θέλω να πω μεγαλα λόγια, μάλλον έπρεπε να εχεις φύγει ήδη. Το χειρότερο σε αυτή τη ζωή είναι να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο απο αυτό που σου αξίζει. Κα μια τέτοια συμπεριφορα σίγουρα δεν δικαιολογείται.
Scroll to top icon