ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2019 | 15:20

Εξοργισμένη

Σήμερα καθώς περπατούσα,βρέθηκε να περπατάει μπροστά από μένα μια κοπελίτσα το πολύ γύρω στα 16.Φορούσε ένα τζίν σορτσάκι και γενικά ήταν ντυμένη σύμφωνα με τον καιρό,δηλαδή με τέτοια ζέστη θα έπρεπε να φορέσει παλτό;Στη διαδρομή πρόσεξα πως τράβηξε τα βλέμματα αρκετών νεαρών και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.Εκεί όμως που νευρίασα,ήταν τα ξελιγωμένα βλέμματα των ηλικιωμένων.,μάλιστα ένας που καθόταν σ'ένα καφέ,έκανε τη γνωστή κίνηση.Δέν ντρέπονται ήθελα να 'ξερα;Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να είναι εγγονή τους.Αυτό είναι ένα περιστατικό απ'τα πολλά που συναντάμε καθημερινά.Υποτίθεται πως το πέρασμα των χρόνων,κάνει τους ανθρώπους σοφότερους.Τί άλλο να πώ...Σόρρυ παιδιά,σήμερα εξοργίστηκα τόσο πολύ...Δέν μπορώ να εκφραστώ περισσότερο γιατί θα ξεφύγω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Όταν βγαίνετε έξω με τα κω... μέρια έξω και ένα σορτσάκι που είναι σαν βρακάκι ακόμα δεν άρχισαν οι ζέστες , αυτή την αντιμετώπιση θα έχετε κορίτσια. Να σέβεστε ότι δεν είστε μόνες σας ή στο σπίτι σας όταν βγαίνετε έξω και να σέβεστε ότι είστε σε έναν δημόσιο χώρο. Καταλάβετε ότι μας προσβάλλει αυτό το θέαμα και εμάς τους άντρες όταν σας βλέπουμε στο μετρό ή οπουδήποτε ντυμένες σαν ξεκ.....και αμέσως σκεφτόμαστε '' α καλά κοίτα την κακομοίρα, τα πέταξε όλα έξω μπας και την κοιτάξει κανείς''. Εγώ προσωπικά πάντα αναγκάζομαι να αλλάζω θέση όταν κάθεται δίπλα μου μια ντυμένη έτσι γιατί με προσβάλλει αυτό που βλέπω. Και επιτέλους καταλάβετε το. Καλύτερα ένα ωραίο ντύσιμο που αναδεικνύει όλα τα σημεία παρά ένα προκλητικό ντύσιμο. ΥΓ. Οι άντρες γιατί ποτέ δεν είναι προκλητικοί με το ντύσιμό τους, πάντα φοράνε πουκάμισο ή ένα t-shirt. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Είναι πιο ώριμοι , είναι λιγότερο απελπισμένοι , τι διάολο συμβαίνει; Η απλώς σέβονται περισσότερο απο τις κοπέλες.
Κατά τη γνώμη μου το φαινόμενο που περιγράφεις θα πρέπει να σχολιαστεί σε 2 σκέλη .Το πρώτο σκέλος είναι η ανικανότητα κάποιων αντρών να συμμαζέψουν τις ορμές τους ή τα σάλια τους όπως θες πές το και το δεύτερο σκέλος η τάση κάποιων γυναικών ακολουθώντας τα πρότυπα που επιβάλλει η εποχή (όχι με την έννοια του καιρού ) να γίνονται ολοένα και πιο προκλητικές για τους δικούς τους χψ λόγους .Κουβέντιαζα με έναν φίλο προχθες και μεταφέρω αυτολεξεί την έκφρασή του :Ρε συ είναι δυνατόν ακόμα δεν πρόλαβε να βγεί η ζέστη και μου βγαίνουν όλες με το σορτσάκι με το κ@λομέρι έξω ,τόσο πολύ καταπιέστηκαν τον χειμώνα που τα σκέπαζαν ???Και είναι γεγονός η παραπάνω παρατήρηση ,δεν είναι δα ότι χτυπήσαμε 40άρια σε θερμοκρασία και σκάνε ...Άσχετα όμως από αυτό βλέπω και εγώ πολλά πιτσιρίκια στο δρόμο απροσδιορίστου πλέον ηλικίας λόγω μακιγιαζ ντυσίματος και συμπεριφοράς που πολλές φορές έχω πει ότι αν ήμουν μάνα τους δεν θα τα άφηνα να βγουν έτσι στο δρόμο .Το θέμα έχει να κάνει κατ εμέ και στις 2 περιπτώσεις με τη νοημοσύνη και την παιδεία του καθενός .Γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει στον κόσμο και πλεόν είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας .Δεν θα δεχτώ λοιπόν ούτε από την μια πλευρά ότι κάνω σα λιγούρης γιατί αυτή με προκάλεσε αλλά ούτε και το ότι θέλω εγω θα φορέσω αλλά γιατί μου την πέφτουν με αισχρότητα .Κάθε δράση έχει και αντίδραση και οφείλουμε να το γνωρίζουμε αυτό .Οι γονείς επιβάλλεται να έχουν τον έλεγχο ως μια ηλικία στο παιδί τους .Τα παιδιά πρέπει να ζήσουν και ως παιδιά και όσο γίνεται να κρατήσουν την παιδικότητά τους .Δυστυχώς τα παιδιά βιάζονται να μεγαλώσουν και μόνο όταν πήξει λίγο ο εγκέφαλος και πάρουν χαμπάρι πως είναι ο κόσμος των ενηλίκων αναπολούν την παιδικότητα τους με νοσταλγία εκεί πρέπει ο γονιός να κρατήσει όσο γίνεται τον έλεγχο του παιδιού του .Τα 16χρονα πλεόν για να είναι In έχουν πρότυπα Καρντάσιαν και και μιμούνται ότι βλέπουν ότι έχει πέραση .Φοράει αυτή τίποτα ?Όχι, άρα και εγώ θα πάω πλατεία με το σορτάκι και το μπουστάκι μου γιατί αυτό είναι η τάση .Τα παιδιά όμως έχουν άγνοια του κινδύνου και οι γονείς οφείλουν να χτυπάνε τα καμπανάκια συνεχώς για το τι συμβαίνει εκεί έξω .Τώρα για τα γεροντόπουλα που ξερογλείφονται δεν έχω να πω πολλά καθώς θεωρώ αισχρό να εκφράζουν οποιοδήποτε σεξουαλικό υπονοούμενο για παιδιά που θα μπορούσαν να είναι εγγόνια τους μόνο και μόνο επειδή είδαν λίγο μπουτάκι.Από κει καταλαβαίνεις πόσο ανίκανοι είναι να διαχειριστούν την αγαμία τους με αξιοπρέπεια .Πάμε κατα διαόλου εγώ αυτό έχω να πω .Δεν υπάρχει καμία ηθική βάση και ο κόσμος γύρω μου τείνει τις περισσότερες φορές να με αηδιάζει .Λυπάμαι που το λέω ειλικρινά αλλά με αυτά που βλέπω και ακούω απλά φρίττω.
Scroll to top icon