ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2019 | 04:30

Έντομοφοβίες

Λοιπόν πραγματικά θα ακούστουν αστεία αυτά που θα πω αλλά είναι μια φρικτή αλήθεια για εμένα.Εντομα και εγώ μια σχέση που καλά κρατεί.Ποτε δεν τα πήγαινα καλά με δαυτα.Βασικα είμαι σίγουρη πια πως τα έντομα είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος σε αυτή την φάση της ζωής μου.Παντα έβλεπα αράχνη ,βρομουσα , σκαθάρια και έτρεχα χιλιομετρα.Αλλα πάντα ήξερα ότι κάποιος θα είναι εκεί να τα σκοτώσει ή ότι θα απομακρύνθω επειδή τα έβλεπα συνήθως έξω ή στο μπαλκόνι.Φετος ομως ήρθα αντιμέτωπη με μια σκληρή συνθήκη.Εφυγα Αθήνα για σπουδές και εκανα το λάθος να νοικιάσω ισόγειο και μάλιστα σε περιοχή δεντροφυτη..Έχω απλά ΦΡΙ-ΚΑ-ΡΕΙ!Οι κατσαρίδες(το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα πράγματικα)πάνε και έρχονται..Ότι χειρότερο υπάρχει σε έντομο..Ειναι και κάτι τεράστιες με φτερά τέρμα αηδιαστικές.Εχω βρει αρκετές ψωφιες όταν φεύγω για την πόλη μου για μέρες και γυρίζω αλλά και ζωντανές κάτι βράδυα που σπρώχνω καταλαθος κάνα κομοδίνο και με ακούει όλο το τετράγωνο ενώ νομίζω ότι θα μείνω στον τόπο από την ταχυπαλμια μου.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να της σκοτώσω ούτε καν να της μαζεψω γιατί τώρα που έφερα και απολυμαντική τις βρίσκω κυρίως ψωφιες.Πραγματικα είναι ένας εφιάλτης αυτό που ζω.Ειμαι στο πατρικό μου και μέρες τώρα σκεφτομαι τι θα κάνω μόλις γυρισω Αθήνα..Με το που ακουμπάω το κλειδί στην πόρτα η καρδιά μου καρδιοκτυπαει λες και ξέρω ότι με περιμένουν ληστές με το πιστόλι στον κρόταφο.Μην πω για τις πατέντες που ανακάλυπτω ..Βάζω μια μάσκα στο κεφάλι μου και γυρίζω το σπίτι γωνιά γωνιά να δω αν έχει κάτι τουλάχιστον μην εκτόξευθει καμία στο κεφάλι μου και εχουμε καμία λιποθυμια.Ειναι ανυπόφορο όλο αυτό το σπίτι μου είναι πια τόσο αφιλόξενο,τα χρέη πολλά ,τι βορικό τι εντομοκτόνα τι απολύμανση και πάλι οι ξεδιαντροπες να κάνουν την εμφάνιση τους.Θα αλλάξω σπιτι αλλά έχω ακόμα ένα μηνα βάσανο..Κάθε φορά που συναντω κάποια παθαίνω ένα σοκ ένα καρδιοχτύπι που κρατα δύο ωρες,μένω σχεδόν άυπνη τα βράδια από τον φόβο μου και κοιμάμαι με ανοιχτους προβολείς το βράδυ..αυτές είναι οι αντιδράσεις μου όσο ακραίες και αν είναι..Όλοι μου λένε ότι χρήζω ψυχολογικής βοηθειας αλλά όταν τους λέω ότι θέλω να πάω να τα πω σε κάποιον μήπως και απόμυθυποιησω τους φόβους μου απλά γελάνε.Ετσι ειναι η ζωή παιδιά άλλοι φοβούνται τα έντομα άλλοι την οδήγηση αλλοι το σκοτάδι κτλ ...Και ο φόβος είναι το πιο έντονο συναίσθημα δυστυχώς και δεν είναι πάντα στο χέρι σου το πώς θα τον διαχειριστεις.Καμια συμβουλή από εσάς μήπως και αποβάλλω τις φοβίες μου στα έντομα εν γένει και συνεχισω την ζωουλα μου ήρεμα και φυσιολογικα στην Αθηνά?
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ μέχρι πρόσφατα δεν άντεχα καθόλου ακρίδες και κατσαρίδες (κλασσικά) αλλά έχω αναγκαστεί να σκοτώσω τις δεύτερες για να επιβιώσω. Πλέον προστέθηκε και το αλογάκι της παναγιάς (τι όνομα και αυτό), τ'οποίο μην κάνεις το λάθος να τα βάλεις μαζί του. Η τακτική του είναι Εγώ δεν φεύγω, ένας από τους τους 2 θα πρέπει να πεθάνει.
Τα εξολοθρευω ολα...Ο,τι βρεθει στο διαβα μου,κανει την προσευχη του...Δεν τα φοβαμαι,τα σιχαινομαι...Φοβαμαι σαρανταποδαρουσες(αλλα εχω σκοτωσει κ τετοιες) ,σκορπιους( δεν εχω συναντησει ποτε αν κ σκορπινα ) και γενικα οτι προκαλει ζημια...Τις ακριδες κ κατι μικρα σαυρακια δεν τα σκοτωνω γτ φερνουν γουρι λενε...Εχω μια φιλη,που φοβαται μυρμιγκακια,αραχνουλες,πασχαλιτσες κτλ αλλααααα στις 04.00 το πρωι περναει απο πλ.Αμερικης με ακουστικα κ μουσικες στα τερματα...Ο καθενας με τις φοβιες του...
Τις αράχνες δεν τις μπορώ ούτε εγώ, αλλά δεν τις σκοτώνω, τις βγάζω έξω. Έχουν και αυτές τη χρησιμότητά τους. Λατρεύω τις πασχαλίτσες, τις θεωρώ πανέμορφες. Τα μυρμήγκια με γοήτευαν όταν ήμουν παιδί, καθόμουν και παρακολουθούσα τι έκαναν (τα μαύρα, τα άλλα δεν μου αρέσουν). Σαυράκια και ακρίδες δεν τα σκοτώνω ούτε εγώ, κάνω ό, τι και με τις αράχνες. Σαρανταποδαρούδες τις φοβάμαι, τσιμπάνε άσχημα. Σκορπιό ευτυχώς δεν έχω συναντήσει και εύχομαι να μη συναντήσω ποτέ (είχε τσιμπήσει τη γιαγιά μου κάποτε και είχε υποφέρει πολύ απ' όσο ξέρω).
Λοιπόν είμαι η προσωποποίηση του "ο δρόμος με τις Λεύκες" με πρωταγωνιστές έντομα . Φοβάμαι ως εφιάλτη, με τον Κρούγκερ έντομο, τα πάντα που είναι ιπτάμενα. Κάθε φορά που κάνω απολύμανση εμφανίζονται. Απορώ δηλαδή, γιατί γίνεται απολύμανση; αφού τα νευριάζει και εκδικούνται με την παρουσία τους. Κατσαρίδες ... Χμ. Η τρελή της γειτονιάς, μόλις τις δω . Δεν υπάρχει περίπτωση να τις κυνηγήσω ή να τις σκοτώσω. Το μόνο που κάνω είναι, ουρλιάζω και φεύγω από το σπίτι. Ακρίδες !!! Ε ρε γλέντια . Εκεί να δεις!!! Πηδάει η πουτάνα και παίρνει και το χρώμα του περιβάλλοντος. Ναι εκεί να δεις ... Αυτή μέσα στο σπίτι, εγώ δεν ξέρω που και πότε θα επιστρέψω. Φανταστείτε τώρα να με βάλεις να ζήσω έστω για λίγο μέσα σε σπίτι σε χωριό, με δέντρα γύρω γύρω και διάφορα άλλα, όπου ευδοκιμούν ιπτάμενα...μπουχαχαχα !!!!Και να με βάλεις να κοιμηθώ μόνη σε χωριάτικο σπίτι βράδυ !!!! Σκοτάδι !!!! Αφού θα κλείσω κάθε πιθανή έξοδο και είσοδο σπιτιού, αφού θα ανάψω ο,τι σχετικό φωτισμό μέχρι και του μπάνιου και τον απορροφητήρα στην κουζίνα, θ' ανοίξω στη διαπασών την τηλεόραση και θα κόβω περιπολίες μέσα στο σπίτι. Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν μπορεί να πάει διακοπές μαζί μου σε χωριό. Ολεεεε!!!!!
Scroll to top icon