ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2019 | 23:49

Ναι θελω εξηγήσεις.

Λοιπον ειμαι 2ο ετος σε επαρχιακη πόλη....στον Σεπτεμβρη ξεκινησα να κανω παρεα με μία τυπισσα. Στηβ αρχη ολα τέλεια....μετα γνωρισε τον Τάκη.....δεν τρεχει κατι μεταξυ τους αλλα κανουν παρα πολυ παρεα κ εμενα με εχουν ξεχασμενη κ βγαινουμε μετα απο δικη μου πρωτοβουλία....ο Τακης φεύγει καθως παιρνει πτυχιο....κολλαμε εγω και η τυπισσα (ας την λεμε Ντινα) πολυ παρέα περνάμε ολη τη μερα μαζι, κοιμάται συχνα σπιτι μου κλπ.....της γνωριζω εναν φιλο μου τον Μητσο....αρχικα δεν πολυ εκαναν παρέα αλλα τωρα τελευταία βγαίνουν μονοι τους και δεν μου λενε καν! Και της τον γνωρισα ΕΓΩ! Ειναι στάνταρ οτι δεν παιζει κατι ερωτικο...τσεκαρισμενο...κ τοβ τελευταίο καιρο με τη Ντινα δε βγηκαμε καθολου μονες...μόνο με παρεα....αποφευγει το βλεμμα μου και το κλίμα είναι ψυχρο....παιδια καταλαβαίνω οτι απομακρύνεται αλλα δε βλέπω τον λόγο....με ειχε καβατζα μεχρι να βρει κατι καλύτερο για παρεα ας πούμε? Και δε θελω να απομακρυνθω χωρις να μαθω....θα το σκέφτομαι συνέχεια κ θα μεινω με την απορία....με στεναχωρει κ νιώθω οτι ειναι ΑΔΙΚΟ. Τοσες ώρες κ μερες περασαμε μαζι....τι εγινε ετσι ξαφνικά? Αξίζει τον κόπο να της μιλήσω? Να ρωτησω γιατιιι???? Θελω να το κάνω αλλα δε θελω να φανεί οτι τρεχω κ απο πίσω της....τι λέτε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Την απάντηση την δίνεις μόνη σου στο τίτλο. Ναι, θες εξηγήσεις. Δεν ειναι κακό , ούτε θα δείξεις ότι τρέχεις πίσω της.Αυτό που δείχνει απο τα λεγόμενα σου είναι ότι δεν νιώθει το ίδιο "κολλητηλίκι" που νιώθεις εσύ, και σίγουρα ταιριάζει καλύτερα με αντροπαρέα.Απο εκεί και πέρα , είναι στο δικό σου χέρι αν θα την δέχεσαι όπως είναι κι ας μην σου είναι αρκετό.
Scroll to top icon