ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2019 | 11:07

Ανόητες αγάπες

Θέλω να μου πείτε αν σας έχει τύχει και εσας παρόμοια περιπτωσαρα με την παρακάτω. Μου στέλνει ο γκομενος κάθε μέρα ομορφιά μου? Μωρό μου? Ένα από τα 2 θα μου πει, εγώ θα του απαντήσω κάτι και μετά την υπόλοιπη μέρα ή δεν θα μου στείλει τίποτα, ή θα μου πει στείλε μου μια φωτογραφία σου. Ή θα μου πει έλα να βρεθούμε από κοντά. Εγώ βέβαια δεν έχω πάει ποτέ. Τον παιδεύω 2 χρονια,στην αρχή ήταν γλυκός μετά έγινε φουλ μαλακας. Τι φάση? Γιατί δεν με αφήνει στην ησυχία μου? Γιατί μου στέλνει κάθε μέρα ομορφιά μου και μωρό μου,αφου δεν θελει κάτι παραπανω!
5
 
 
 
 
σχόλια
Στην αρχή ήσουν γλυκιά, μετά έγινες μ@λάκω... μπορείς να τον μπλοκάρεις, δεν σου πέρασε απ' το μυαλό; Αλλά γιατί να το κάνεις, δεν θα 'χεις λόγο να κλαίγεσαι εδώ μετά
Α τον σάτυρο! Να μην εκτιμά τέτοιο βαρύ πεπόνι. Δύο χρόνια ωρίμανσης χαμένα..Το να μη θέλει κανείς να είναι γκόμενος με τα χαιρετίσματα, με ξεπερνά πραγματικά. Κι είναι ακόμα Ιούνιος.
" Ή θα μου πει έλα να βρεθούμε από κοντά. Εγώ βέβαια δεν έχω πάει ποτέ...../αφου δεν θελει κάτι παραπανω!" Το κάτι παραπάνω είναι να τα λέτε με μηνύματα και όχι το να βρεθείτε? Σηκώνω τα χέρια ψηλά. " Τον παιδεύω 2 χρονια. / Γιατί δεν με αφήνει στην ησυχία μου? "Νιώθω ήδη πολύ καμμένη για να καταλάβω.
1. That ain't love, που λέει και ένα σχετικά αρχαίο τραγούδι των REO Speedwagon. Είναι κάποιοι από το χωριό, δεν τους ξέρεις.2. Από την προσωπική μου εμπειρία, έχω να σου πω ότι όποιος χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον ζουζουνιάρικες προσφωνήσεις αντί του ονόματός σου, πιθανόν έχει στείλει το ίδιο μήνυμα σε τουλάχιστον 2-3+ ακόμη, για να γίνεται παιχνίδι να περνάει η ώρα, βρε αδερφέ. 3. Όποιος δεν θέλει να παιδεύεται, μπλοκάρει. Δεν γράφει στις Εξομολογήσεις.
Scroll to top icon