ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2019 | 19:18

Θελω να βρω εναν ανθρωπο να μιλησω

για τα πραγματα που εχω μεσα μου,αλλα κανεις δεν θα με καταλαβει και δεν θελω να τους κουραζω. Εχω τοσους ανθρωπους γυρω μου αλλα νιωθω απελπιστικα μονος.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ποιος δεν κουβαλά μέσα του πράγματα;Όλοι επιθυμούμε την αποδοχή και την κατανόηση. Να μας καταλάβει κάποιος, να βλέπει τα πράγματα όπως εμείς, να αισθάνεται όπως εμείς. Καθένας από μας όμως, έχει τη δική του οπτική των πραγμάτων και των προβλημάτων. Άλλες εμπειρίες, ψυχοσύνθεση, ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά, που ακόμα και πάνω σε ένα ίδιο πρόβλημα ή θέμα, δημιουργούν διαφορετικές οπτικές, αντιμετώπιση, συναισθήματα. Αυτή είναι και η ομορφιά όμως στην ποικιλότητα. Εκεί που κάποιος βλέπει αδιέξοδο, μια κουβέντα άλλου μπορεί να ενθαρρύνει, να ανακουφίσει. Κάποιος με εντελώς διαφορετικές εμπειρίες μπορεί εξίσου να είναι πρόθυμος να ακούσει, να στηρίξει. Μια αγκαλιά, ένα τηλεφώνημα, μια κουβέντα ακόμα και λίγο χιούμορ ή μια βόλτα. Η διαφορετικότητά μας είναι κοινό για όλους, χωρίς να είναι απαραίτητα τρομακτική. Απλά θέλει θάρρος να ζητήσουμε βοήθεια, ν' ανοιχτούμε. Καμιά φορά όμως αξίζει τον κόπο. Το κεφάλι μας βλέπεις, εξομολογούμενε, είναι ένα άριστο μηχάνημα για ατελείωτες λούπες. Χρειάζεται να βγαίνουμε απ' αυτό πού και πού. Καλή δύναμη!
Scroll to top icon