ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2019 | 02:07

Κάθεται τώρα και κλαίει.

Είναι ξαδέρφη μου, αλλά εγώ σούταρα τον πρώην μου για κάτι πολύ λιγότερο από αυτό που έκανε η ίδια στον άντρα της. Σιχαίνομαι το ψέμα και την κοροϊδία δεν την αντέχω.Χάνει ο άλλος την εκτίμησή μου μια για πάντα αν πάει να με δουλέψει. Ο πρώην μου έλεγε ότι έχει Face για την δουλειά και ζαχάρωνε με τη μια και την άλλη. Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, εγώ δεν ασχολούμαι με τα σοσιαλ αλλά μια γνωστή μου με βρήκε και μου το είπε. Έστειλε ο γελοίος σε μια φίλη της και της έλεγε τι ωραία κορμάρα έχει και τέτοιες μπούρδες. Επιτόπου πήγα τον ρώτησα και το αρνήθηκε, άρχισε να μου λέει ότι μας ζηλεύουν και ότι εκείνη του έστειλε πρώτη. Μου ήρθε να τον φτύσω, του είπα δεν με ενδιαφέρει ποιος έστειλε πρώτος μόνο αν της απάντησε με νοιάζει. Το αρνήθηκε και του είπα να μου δώσει αμέσως το κινητό του να δω το προφίλ του. Άρχισε να τα μασάει και τον έστειλα στον αγύριστο. Μακριά από μένα τέτοιοι άνθρωποι, δεν τους λυπάμαι τέτοιους βλαμμένους δεν τους γουστάρω στη ζωή μου. Για μήνες μια με παρακαλούσε μια μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική και ότι αυτά συμβαίνουν να μην πετάξω τα χρόνια. Εσύ τα πέταξες γελοίε όχι εγώ, δεν θα μου πεις τι να ανεχτώ και τι όχι είναι δικιά μου η ζωή. Να πας να βρεις μια να σου μοιάζει να καυλώνετε ο καθένας με ξένα κορμιά και να βγάζετε τα μάτια σας στο διαδίκτυο, μακριά από μένα. Απαιτούν να ανεχόμαστε τους κωλοχαρακτήρες τους αντί να φύγουν από μόνοι τους, αλλά που να βρούνε τσίπα να το κάνουν. Η ξαδέρφη μου και αυτή τα ίδια και χειρότερα, έβγαζε τα μάτια της με τον άλλον και τώρα παρακαλάει τον άντρα της να τη συγχωρέσει αλλά αυτός ούτε να τη φτύσει. Το έκανε με τον άλλον και μετά πήγαινε κοιμόταν με τον άντρα της, ο άνθρωπος την σιχάθηκε τον καταλαβαίνω απόλυτα. Πήγε ήδη σε δικηγόρο να κανονίσουν για το παιδί. Δεν μπορώ να την παρηγορήσω αλλά ούτε και θέλω το κακό της, το πληρώνει αυτό που έκανε αλλά το πληρώνει και ο μικρός. Λέει και αυτή ότι ο άντρας της δεν την αγάπησε ποτέ, τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά. Λες και το να αγαπάς σημαίνει ότι χάνεις την αξιοπρέπειά σου και τις αξίες σου. Δεν είναι αγάπη να μη σε σέβονται ή να μην αγαπάς τον εαυτό σου. Πάνω από όλα αγαπώ εμένα και από ό,τι φαίνεται και ο άντρας της αγαπάει πάνω από όλα τον εαυτό του και τον προστατεύει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καταλαβαίνω και το θυμό σου. Γνωρίζω πολύ κόσμο που κάνει το λεγόμενο sexting ή απατά τη σχέση του ενώ μάλιστα εκείνη νομίζει ότι ζουν τον έρωτα. Δεν έχεις να πεις τίποτα με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σε σέβεται και σε ξεφτιλίζει κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να αγαπάς κάποιον ή να δηλώνεις ερωτευμένος και παράλληλα να τον κερατώνεις με όποιον βρεις. Απλά δεν γίνεται. Και τα μηνύματα και όλες αυτές οι εκδηλώσεις θαυμασμού δεν είναι μια μορφή κέρατου; Αν είχε τη δυνατότητα να συνευρεθεί ερωτικά με όλες αυτές δεν θα το έκανε; Πρέπει να σου πω ότι είσαι τυχερή που βρέθηκε κάποιος να σου το πει. Έχω δεχτεί ανάλογο πέσιμο και προτάσεις από δεσμευμένους ακόμα και από παντρεμένο και ένιωσα αηδία. Ήθελα πάρα πολύ να το πω στις κοπέλες τους, να τους ανοίξω τα μάτια αλλά διστάζω πολύ γιατί δεν θέλω να είμαι η αιτία ενός χωρισμού και να γίνω το επίκεντρο.
Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρη όταν υπάρχει οικογένεια και ένα παιδί στη μέση. Ναι, πρωτίστως θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί ο άπιστος/άπιστη. Αλλά εφόσον γίνει η βλακεία, δεν μου φαίνεται παράλογο να προσπαθήσει κανείς να φτιάξει την κατάσταση. Οι σχέσεις είναι δυναμικό πράγμα, μπορεί με couple therapy πχ να καταλάβουν τι έφταιξε και να σώσουν την οικογένειά τους.
Προσυπογράφω και εγώ.Είναι κουραστικό να εξηγείς ξανά και ξανά και ξανά ότι όλες οι πράξεις μας, έχουν συνέπειες.Κάνε ότι είναι να κάνεις με ευθύνη και χωρίς να παίρνεις στον λαιμό σου κανέναν. Εξηγήσου σωστά σ' αυτούς που έχεις βάλει στη ζωή σου, άφησέ τους να επιλέξουν οι ίδιοι πως θα κινηθούν απέναντι στην ελευθεριότητά σου και βγάλε μετά τα μάτια σου δεξιά-αριστερά, βρε παιδί μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες του οπισθίου και το να ζητάς να σε συγχωρέσουν, υποκρισία.
Ναι ρε φιλενάδα! Συμφωνω! Οταν τα κάνουν μερικοι δεν εχουν τύψεις! Μεχρι να τους πιάσεις! - ποσο βολικό! Μλκ λεω. Αφου ουτε κ κει νοιώθουν τύψεις, αφου προσπαθούν να δημιουργησουν σε σενα με τα "μην πετάς τοσα χρόνιας σχεση" κ αλλες παρόμοιες copypaste ατάκες επίκλησης στο συναισθημα (ουτε λογος για "εκανα μλκ, συγχώρεσέ με" κτλ).Λες κ φταις εσύ στην τελικη για τη μλκ τους. Παρ ολα αυτα, επικρατεί η λογικη του "έλα μωρε όλοι το κανουν, κ συ θα χαλασεις τη σχεση/το σπιτι σου τωρα? ". Αλλα βλεπεις ειναι πιο εύκολο το να καταπιείς κ να καταπιεστεις απ το να χωρίσεις, να ξεπεράσεις, να ξανασταθεις κ να ξαναβγεις στο παζαρι των σχέσεων. Και ποιος θελει να ζορίζεται.....?
Μαθημα γλώσσας και ψυχολογίας ταυτόχρονα: το ρήμα "φταιω" σε ολα τα προσωπα (προσοχη στην στίξη)- Εγω φταιω? Εσύ φταις. Αυτος φταιει. Εμεις φταίμε? Εσεις φταίτε. Αυτοι φταινε (οταν μας τρολλαρε ο φιλόλογος μου για τις φτηνές μας δικαιολογίες αυτο μας ελεγε)
Scroll to top icon