ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 20:56

μέλλον...ποιο;

Γεια σας. Ομολογώ πως σκέφτηκα αρκετά να γράψω εδώ, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να το πω. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος ιστορίας & αρχαιολογίας με κατεύθυνση αρχαιολογίας. Έχω ολοκληρώσεις τις βασικές μου σπουδές με πολύ καλό βαθμό και βγαίνοντας στην αγορά εργασίας , ομολογώ πως εδώ και αρκετό καιρό σε όποια θέση και αν έκανα αίτηση. Συνεπώς δεν έχει βρεθεί τίποτε και είμαι σε μουντ μεγάλης απογοήτευσης. Γνωρίζω ότι το επάγγελμα είναι σε κορεσμό, αλλά αυτό θέλω να κάνω, αυτό μόνο μου αρέσει... έστω κάπου να εργαστώ. Θέλω να δουλέψω!
9
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά τις συμβουλές! Το μόνο που σκέφτομαι να σου πω είναι το γνωστό, ίσως τετριμμένο, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Αυτό προσπαθώ κι εγώ, αν και πολλές φορές με παίρνει από κάτω. Απλά ελπίζω ότι μια μέρα θα γίνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα! :)
Αισιόδοξη.... :)! Σε περίπτωση που θέλεις να συζητήσουμε περισσότερα για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση, μπορείς να με βρεις στο email που υπάρχει στο προφίλ μου.
Στην ίδια ακριβώς φάση είμαι κι εγώ. Σου απάντησα για να σου δώσω λίγο θάρρος. Δεν είσαι ο μοναδικός. Είμαστε πολλοί στην ίδια κατάσταση. Δεν ξέρω αν βοηθούν τα λόγια μου. Ήθελα απλά να νιώσεις λίγο καλύτερα. Πολλοί έχουμε απογοητευτεί και τα έχουμε βάψει μαύρα δυστυχώς.
Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Έχω τελειώσει φιλολογία πρόσφατα (συναφές επάγγελμα) και τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου. Δυστυχώς όμως, όπως κι εσύ, έχω απογοητευτεί πολύ για την επαγγελματική μου αποκατάσταση, γιατί ακριβώς όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα. Νιώθω πολύ άσχημα γιατί είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και λατρεύω αυτό το επάγγελμα! Η οικονομική κατάσταση όμως σε αυτή τη χώρα είναι τόσο δύσκολη που σε αναγκάζει να ακολουθήσεις άλλο επαγγελματικό δρόμο από αυτό που έχεις επιλέξει και αγαπάς. Είμαι πλήρως απογοητευμένη κι εγώ λοιπόν. Τη μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να προχωρήσεις με ένα μεταπτυχιακό για να εξειδικευτείς περισσότερο σε αυτό που σου αρέσει και να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις. Δεν ξέρω όμως αν το σκέφτεσαι και ποια είναι η άποψή σου για τα μεταπτυχιακά.
Θα ήθελα να κάνω ένα μεταπτυχιακό, εννοείται. Αλλά στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει να βρω πρώτα μία δουλειά. Δεν έχω εμπειρία, όπως οι περισσότεροι που τελειώνουν την σχολή τους. Αλλά από του χρόνου. Και θα είμαι 26.
Σε καταλαβαίνω κι εγώ σχεδόν στην ίδια ηλικία.. Ενώ κάνω το μεταπτυχιακό δεν έχω δουλειά, και η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου δεν είναι καθόλου καλή. Σκέφτεσαι καθόλου το εξωτερικό; Εγώ ναι γιατί δεν βλέπω φως εδώ.
Scroll to top icon