ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2019 | 21:25

Μονογαμικες σχεσεις

Αισθανομαι αυτην την αναγκη να κανω σεξ με αλλες. Ειμαι δεσμευμενος αρκετα χρονια. Τη γυναικα αυτη την αγαπω, και την ελκομαι και σεξουαλικα. Αλλα συνεχιζω να χω την αναγκη να κανω σεξ και με αλλες. Αυτη λεει οτι δεν εχει τετοιες επιθυμιες. Η εγω εχω προβλημα η μονογαμια δεν υπαρχει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το 99.99% των σχέσεων μονογαμικές είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει πολυγαμική σχέση- πλην κάτι περιπτώσεων που διαβάζω σε ξένα περιοδικά (γυναίκα που ζει με 2 άντρες ή άντρας που ζει με δύο γυναίκες κ.ο.κ). Αν αναφέρεσαι σε πολυγαμικές σχέσεις εννοώντας το κέρατο, τότε δεν αναφερόμαστε σε σχέση αλλά σε κάτι άλλο. Υπό την έννοια ότι αυτό που σου δίνει η σχέση είναι η αμφίδρομη συναισθηματική ασφάλεια ότι ο σύντροφός σου δεν θα σε εγκαταλείψει για άλλον άνθρωπο. Για εμένα π.χ. αυτός είναι ο κύριος λόγος που θέλω σταθερή σχέση και που θα ήθελα να την επικυρώσω και με έναν γάμο - ασχέτως αν στην πράξη δεν λειτουργεί πάντα. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Μπορεί να μην μας αρέσουν αλλά τίποτε που μετράει στη ζωή δεν αποκτιέται χωρίς κόπο και χωρίς θυσίες. Οι σχέσεις θέλουν πολλή δουλειά. Επίσης, επειδή οι γυναίκες δεν σας λέμε κατάμουτρα ότι θα θέλαμε κι εμείς ποικιλία (και δεν το λέμε επειδή οι πιο πολλές δεν θα το κάναμε στην πράξη) δεν σημαίνει ότι κι εμάς το μυαλό μας δεν περιπλανάται σε άλλους που και που. Η επανάληψη φέρνει ανία για όλους, όπως και τα καθημερινά προβλήματα και η τριβή. Σκέψου τι είναι πραγματικά σημαντικό και καλή τύχη. Φιλικά.
Το δίλημμά που έθεσες στον εαυτό σου, σου είναι κομματάκι βολικό, ε; Ας είναι... Δεν πρόκειται να σου το ακυρώσω, ούτε και να σου το επικυρώσω. Απλά, θα καταθέσω την άποψή μου, καθώς αυτό μου ζητήθηκε.Η μονογαμία, αγαπητέ, όπως και η πολυγαμία και ότι άλλου τύπου σχέσεις έχουμε σκαρφιστεί τα τελευταία χρόνια, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Στην περίπτωσή σου, όντας σε μια συγκεκριμένη σχέση, δίνεις λόγο για αυτήν την επιλογή σου και στην σύντροφό σου.Προφανώς, όταν σου έδωσε την γενικότατη απάντησή της, απαντούσε σε μια πάρα πολύ γενική και αόριστη ερώτησή σου. Αν θες λοιπόν, να βρεις λύση στην ατεκμηρίωτη και αόριστη, από το κείμενο, ανάγκη σου για "άλλες", θα πρέπει να είσαι οδυνηρά σαφής στην σύντροφό σου για τις ανάγκες σου. Ακόμη και με τον κίνδυνο να χάσετε αυτό που έχετε. Από την άλλη, γιου νέβερ νόου καθώς μπορεί να αποδειχτεί ότι και η ίδια θα ήθελε μια πιο "ανοιχτή" σχέση, με ότι συνέπειες έχει αυτό.
άλλος τρώει βατροχοπόδαρα, άλλου του αρέσει το κοκορέτσι, τι να πούμε εμείς για τα γούστα σου ? θα τα τυπώσεις για να πάρεις την έγκριση απο την κοπέλα σου :PΥπάρχουν τα θεμελιώδη σε μια σχέση υπάρχουν και τα δευτερεύοντα. δευτερεύον είναι αν θα βάλεις πεκορίνο ή γραβιέρα στα μακαρόνια, άν όμως έχετε διαφορετικές απόψεις στα θεμελιώδη γιατί να είστε μαζί ?
Scroll to top icon