ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2019 | 12:47

Ντροπή-Φίλοι και σχέση

Καλησπέρα σε όλα τα ωραία παιδάκια. Γνώρισα ένα παιδί που σε γενικές γραμμές μου αρέσει. Εαν μπορούσα να τον βαθμολογήσω θα έλεγα ίσως ένα 7-7,50/10.Πιστεύω πραγματικά ότι θα μπορούσε να βγει κάποια σχέση μαζί του. Περνάω σε γενικές γραμμές (όχι πάντα) όμορφα μαζί του αν κ υπάρχουν φάσεις π αισθάνομαι λίγο άβολα με τη συμπεριφορά του.Για κάποιο λόγω, μέσα στο μυαλό μου αισθάνομαι οτι αυτός ο άνθρωπος μέσα στη ζωή μου δεν υπάρχει κάπου να κολλήσει. Νιώθω οτι δεν θα μπορεί καθόλου να επικοινωνήσει με τους φίλους μου κλπ.Δεν ξέρω τι να κάνω.Περνάω ωραία αλλα η όλη φάση ειναι λίγο άβολη.
11
 
 
 
 
σχόλια
Αν νιωθεις μαζι του αβολα, δεν κολαει στη ζωη σου , και νιωθεις περιεργα, ε τοτε δεν κολατε απλα. Αστον να παει να γνωρισει κανεναν που θα κολαει και εσυ το ιδιο
παίζει να ήμουνα στην τρίτη ή τετάρτη δημοτικού, όταν βαθμολογούμασταν μεταξύ μας οι φιλενάδες, κάνοντας πασαρέλα στην γειτονιά, βάζοντας χαζομάρες στο κεφάλι μας και κρατώντας παιδικά τσαντάκια. Στο τέλος κλασσικά οι μισές δεν μιλιόμασταν με τις άλλες μισές. Την εξομολόγηση την αφήνω ασχολίαστη.
Μπορεί να είμαι και 6,50 ή 6,99..Ας μας δώσει η εξ. τα χαρακτηριστικά που ανήκουν στη κάθε βαθμολογία, να ξέρουμε αν δικαιούμαστε καλησπέρα ή φτύσιμο! Τα δικαιώματά μας περικαλώ κυρία εξ!
Scroll to top icon