ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 03:43

Καλοκαίρια διχως έρωτα αλλά με πίτσα "παλιακή"

Απόψε παρα την κούραση της μέρας και την ζέστη που με έλουσε τρεις φορές στον ιδρώτα πριν λουστώ στο μπάνιο του σπιτιού μου,κανόνισα να παω για πίτσα με δυο φίλους Στο Μαρούσι.Και καθως τα λεγαμε και τρώγαμε παραδοσιακή πίτσα των 80's σκάει ενα κύμα αέρα και μια μυρωδιά καλοκαιριού με μουσική συνοδεία απ τα μεγάφωνα του μαγαζιού το "πάρε με απόψε πάρε με"του Ζιώγαλα.....και αρχίζω να βουρκώνω γιατί μου έρχονται μνήμες στο μυαλό και μυρωδιές από καλοκαίρια που ζούσα εναν μεγάλο έρωτα και πετούσα στην κυριολεξία σε άλλους γαλαξίες.Ταξιδεψα για λίγα δευτερόλεπτα τρία χρόνια πίσω και με πήραν τα ζουμιά ελαφρώς μεν,εμφανώς δε.Αφού για λίγο σάστισαν οταν με πηραν πρέφα,με ρώτησε ένας φιλος "τι έπαθες?"και του πα πως θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που τρώγαμε οικογενειακώς πίτσα στο μαγαζί της πλατείας και συγκινήθηκα..... καλοκαίρια διχως έρωτα αλλά με πίτσα "παλιακή"
3
 
 
 
 
σχόλια
Πωωω τι μου θύμησες! Τις κασέτες που ακούγαμε στο αυτοκίνητο όταν πηγαίναμε εκδρομές με τους γονείς μου.Έπαιζε και το τραγούδι που λες και το "μην ξαναρθεις από την δουλειά δεν το αντέχω.." Και το Ριτα-Ριτακι.. Σαν νερό πέρασαν τα χρόνια!
Scroll to top icon