ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2019 | 01:58

Πρωτο ραντεβου

Στο πρωτο 5λεπτο με ρωτησε αν καπνιζω. Του ειπα οχι. Με ρωτησε αν δοκιμασα εστω ενα. Του ειπα ναι ενα. Στραβωσε και με κοιταξε με ενα βλεμμα σαν να ελεγε οτι εχασε πασα ιδεα για μενα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματική ευλογία που έχουν πάρει τόσο θάρρος της γης οι ψεκασμένοι και περήφανοιυψώνουνε τόσες σημαίες (αντικαπνιστική υστερία-αντισεξιστική υστερία- επιθετική χορτοφαγία-ωμοφαγία-τατουάζ-γελοίο ντύσιμο- συνωμοσιολογία-κορεκτίλα -10 λάθη που κάνεις όταν στρώνεις το κρεββάτι σου-μανία με το τρέξιμο-με τις (αντι)αισθητικές επεμβάσεις-με την άνοστη κινόα, με το ιπποφαές-ο κόσμος ως νηπιαγωγείο, ως γηροκομείο- ως περιφραγμένο λουναπαρκ, ως νοσοκομείο, ως φαρμακείο, ως τρελοκομείο..Από τι γλυτώνουμε.. οχι ρε δεν πάω γυμναστήριο, πάμε βόλτα, πάμε να χορέψουμε, πάμε για κολύμπι, πάμε στο κρεββάτι, αυτά φτιάχνουν ωραία σώματα και κυρίως επιθυμητά.
Πόσο συμφωνώ. Ειδικά αυτό το "ο κόσμος ως νηπιαγωγείο" το συναντάω συχνά σε μαμάδες μικρών παιδιών. Μιλάνε στα παιδιά τους και στους άλλους λες και ζουν στη Νεραϊδοχώρα και όλα είναι φτιαγμένα από σύννεφα και δρισοαταλιδες. Όπου το να εκφράσει το παιδι τον θυμό του θεωρείται το 8ο αμάρτημα, όπου το να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που καπνίζουν (Όχι φυσικά μπροστά μας!), το θεωρούμε υπέρβαση και απαιτούμε από αυτούς πριν έρθουν σε επαφή με τα τέλεια παιδιά μας να έχουν κάνει τουλάχιστον μπάνιο σε μπεταντιν και άλλα πολλά και διάφορα. Έχω αλλεργία στην υπερβολή, με κουράζει. Πολύ.
Δεν πειράζει προλαβαίνει να επιστρέψει στο μοναστήρι που έμενε. Αυτό που κάποιοι το παίζουν ανώτεροι και άγιοι πόσο υποκριτικό. Θα συμφωνήσω με μινόρε καλύτερα στο πρώτο ραντεβού να ακούς βλακιες για να μην χάνεις τον καιρό σου και χάσεις τίποτα καλύτερο.
Scroll to top icon