ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 09:14

Φοιτήτρια στην Αθήνα

Καλημέρα στο παρεάκι.Ζω σε ένα όμορφο προάστιο των Τρικάλων και φέτος έδωσα πανελλαδικές και λογικά έχω περάσει Αθήνα.Έβαλα μόνο Αθήνα γιατί θα έμενα με την οικογένεια της θείας μου που έχουνε χώρο και για εμένα επειδή δύο από τα τρία παιδιά τους έχουν φύγει για εξωτερικό.Τις προάλλες με πήρε τηλ η ξαδέρφη μου που είναι είκοσι για να τους επισκεφθώ και να δω πως είναι η περιοχή και η πόλη.Πήγα,αλλά καλύτερα να μην πήγαινα.Δεν μου άρεσε καθόλου η αλήθεια είναι πέρα από το σπίτι.Οι δρόμοι γεμάτοι με παρκαρισμένα αυτοκίνητα,φασαρία συνέχεια,μικρά και σπασμένα πεζοδρόμια και πολλά σκουπίδια και κάδοι.Καθόλου καθαρός αέρας.Παίρνουμε τα μέσα να κατέβουμε κέντρο,πολύ στρίμωγμα,μυρωδιές και αγένεια.Επίσης στην Αθήνα παρατήρησα πολλούς παππούδες.Μόνο κάτι καφετέριες στην Πλάκα μου αρέσανε που ήταν λίγο γραφικά,αλλά κάναμε μιάμιση ώρα με τα λεωφορεία.Πάμε στο Σαββατοκύριακο για μπάνιο,δέκα ώρες στο δρόμο και στις παραλίες βούρκος σωστός.Εμένα ξινό μου βγήκε.Μπορεί να μην έχουμε θάλασσα στα Τρίκαλα αλλά σε μία ώρα πάμε Αγιόκαμπο και Βελίκα και είναι ωραία.Επίσης εγώ έχω και το σκύλο.Που θα τον βγάζω το σκύλο βόλτα που τώρα έχει μάθει στην αυλή και δε φοράει λουρί.Θα μου τον πατήσουν τα αυτοκίνητα.Τέλοσπάντων,εγώ το ξανασκέφτηκα και δεν είμαι από τα παιδιά που θέλουν να κάνουν ξέφρενη ζωή σαν φοιτητές,ούτε να φύγουν από το σπίτι με αφορμή τις σπουδές,μια χαρά τα πάω με τους γονείς και με τους γείτονες.Οπότε αποφάσισα να πάω σε ΤΕΙ κομμωτικής και αν καταφέρω να ξαναδώσω πανελλαδικές για κάποια άλλη πόλη.
11
 
 
 
 
σχόλια
Πανω κατω οι μεγαλε πολεις ετσι ειναι. Πας για να σπουδάσεις. Οχι για πάντα. Εφοσον σ αρεσει η σχολή τοτε να πας κ να φροντίσεις να τελειωσεις το συντομότερο δυνατον ούτως ωστε να φυγεις. Οσο για τις παραλίες, αφου το καλοκαίρι θα επιστρέφεις στα τρικαλα δεν υπαρχει προβλημα. Οσο για το σκυλάκι, θα μαθει τη βολτα. Ξεκινά τον απο τωρα. Βαλ του λουρι κ καντε βόλτες στα τρικαλα. Κ σκεψου οτι είναι πολύ σημαντικο που εχεις οικογενεια στην αθηνα. Αλλοι πανε κ είναι ολομόναχοι. Ειναι λιγα χρόνια σημαντικα για το μεκκιν σου. Θα περασουν. Φιλια κ καλα αποτελεσματα!
Βλακείες γιατι? Δεν ειναι 30-40-50 χρόνων για να σκέφτεται πως θα πληρωσει το νοίκι κ το αμαξι που χαλασε πχ. Μικρη ειναι, αυτα ειναι τα προβληματα της. Εσενα κ μενα μπορει να μη μας φαινονται προβλήματα σπουδαία αλλα γι αυτην ειναι κ το σεβομαι. Θα μου πεις οτι τρολλαρει? Μπορει, μπορεί κ οχι όμως. Ας μην ξεχναμε πως ειναι να εισαι μικρος.
''ΤΕΙ Κομμωτικής'' (πού είναι αυτό;; δεν υπάρχει)''Στην Αθήνα παρατήρησα πολλούς παππούδες'' (ενώ στο χωριό της δεν έχει;)''Πολλά σκουπίδια και κάδοι'' (να υπήρχαν σκουπίδια χωρίς κάδους;)Και όχι για 18 χρονών δεν είναι αυτά τα προβλήματα...Να μην σπουδάσει λόγω του σκύλου και τα άλλα που λέει;; Αυτά είναι για 14...Νομίζω τρολ επειδή κάπου σε μια εξομολόγηση χτες έγινε κουβέντα για την ζωή στην επαρχία και την Αθήνα. Τώρα αν δεν είναι τρολ και είναι πραγματικό, ε τότε ας καταλάβει ότι αυτά που λέει είναι βλακείες.
Ε ρε ανθρωπε! Το ΤΕΙ κομμωτικής ετσι το λεει σαν παραδειγμα. Για τους κάδους κτλ το καταλαβαινω γτ αν πας στα τρικαλα θα διαπιστώσεις οτι είναι μια πεντακάθαρη πολη οποτε λογικο να πάθει σοκ στην Αθηνα. Οσο για τους ηλικιωμένους τι να σου πω μαλλον θα τυχε. Αν ειναι τρολλ οκ ας ειναι τι να κάνουμε.
Τι σαν παράδειγμα...Αφού δήλωσε Αθήνα μόνο και δεν θέλει, προφανώς δεν θα πάει πουθενά...Μήπως εννοεί ιδιωτική σχολή κομμωτικής στα Τρίκαλα (αν υπάρχει); ΟΚ. Και μετά θα ξαναδώσει πανελλήνιες για να πάει να σπουδάσει σε άλλη πόλη; Που οι μεγάλες πόλεις π.χ. Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα δεν έχουν και τόση διαφορά από την Αθήνα όσον αφορά τη χωροταξία...Ούτε σπίτια με αυλές, ούτε πιο καθαρά...Και θέλει αυλή για τον σκύλο; Δεν έχουνε βάση αυτά που λέει, είναι ασυνάρτητες σκέψεις...Τεσπα, είτε πολύ καλό τρολ, είτε πολύ συγχυσμένη κοπέλα
Εβαλε μονο αθηνα για να μεινει με τους θείους της, το λεει. Οκ εχει λογική. Οσο για το χωροταξικό θεμα συμφωνω οτι η μεγάλη πολη ειναι μεγαλη πολη. Ομως, οπως κ να το κάνουμε, η αθηνα είναι αλλιως ρε συ. Δε συγκρίνεται με αλλες μεγαλες πόλεις. Δεν ξερω αν εισαι αθηναίος, αλλα ο αθηναίος δεν μπορει να καταλαβει τον απο-οποιαδηποτε-αλλη-πολη. Μ αρεσει η αθηνα, θεωρω οτι εχει ομορφιές κ ευκαιρίες. Αλλα δε θα θελα να μεινω εκει. Ποτε. Δεν ειναι η μεκκα ολων. Γι αυτο μπορώ να δω τη λογικη σ αυτα οου λεει η εξ. Κ δεν ξεχνάω οτι ειναι πιτσιρικά. Ελα ρε συ, ολα αυτα στα 18 σου φαινονται βουνο, μην το υποτιμάς. Φιλακια...
Καλά, δεν έχω θέμα να αποδείξω ότι είναι τρολ, οκ...Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό, τα παιδιά στα 18 το λογικό είναι να θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μη συνεχίσουν να ζουν τη ζωή του σχολείου δίπλα στους γονείς τους κτλ...Ειδικά αν δίνεται η ευκαιρία μέσω των σπουδών να φύγουν, δεν κατανοώ καθόλου την στάση αυτή σκύλος-γονείς-γείτονες
Έτσι όπως τα λες είναι. Στην Αθήνα μόνο παππούδες και γιαγιάδες έχει. Απλά το καλοκαίρι έρχονται και τα εγγόνια τους να τους δούνε, καθώς και μερικοί μεσήλικες για να κάνουν τα μπάνια τους.
Scroll to top icon