ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 03:48

Δεν τον καταλαβαίνω...

Οταν γνωριστήκαμε απο γνωστους αμέσως μιλήσαμε πολύ καλά κ ένιωθα άνετα, ο εαυτός μου. Προσπάθησα να κρατήσω μαζί του επαφή με μνμ μεσω Facebook. Αυτός απαντούσε σπάνια. Μου εξήγησε ότι είχε πολύ δουλειά κ διάβασμα. Οταν τον ξαναεβλεπα τυχαία είχε γίνει παράξενος σαν να είχε πάρει απόσταση. Αλλά κ ποιο τρυφερός. Πολλές φορές για να με χαιρετάει μ έπαιρνε το χέρι το έσφιξε με κοιτάζοντας στα μάτια μ ένα χαμόγελο. Δεν κατάλαβα ποτέ τι σημαίνει αυτό. Ξέρω μόνο ότι μ έκανε να νιώθω διαφορετικά κ μου αρεσε. Άρχισα να του στείλω περισσότερα να γνωριστούμε καλύτερα αλλά αφού δεν είχε ποτέ χρόνο κ έβλεπα στο Facebook πήγαινε κ ανεβαζε σχολιά κλπ δεν ήξερα αν μου έλεγε αλήθεια ή μήπως δεν ήθελε απλά να μιλάει μαζί μου αφού είχε χρόνο όπως φαινόταν. Του είπα ότι μάλλον καλύτερα να μην τον ενοχλώ αλλο...το πήρε άσχημα κ Μ είπε εγωιστρια ότι τον πίεζα για να Μ απαντήσει κ ότι δεν ήθελε να χάσει επαφή. Δύο φορές με πήρε τηλ αλλα πάλι τα ίδια μετά. Μετά μου είπε ότι μ αγαπάει (φιλικά μάλλον εννοούσε) αλλά ότι δεν έχει χρόνο να Μ προσφερει. Πολλές φορές ακύρωνε σχέδια που είχε να βλεπομαστε λέγοντας ότι είναι επειδή γκρινιάζω αλλά πιστεύω ότι το κάνε επίτηδες. Μ αγνόησε ένα μήνα. Τελικά ξαναρχισαμε να επικοινωνούμε μα είχε γίνει κρύος. Είπε θα με πάρει τηλέφωνο κ δεν το έκανε ποτέ. Όταν του ρώτησα γιατί μου είπε ότι "δεν του έρχεται άνετα κ ότι καλύτερα να βλεπομαστε ξανά πρώτα". Του είπα ότι το τηλέφωνο είναι για όταν δεν μπορούμε να βλεπόμαστε. Προσπάθησα να του κάνω μια πλάκα κ του είπα ότι δεν του ξαναμιλαω μέχρι να Μ στείλει μια φωτό του, αλλά το πήρε στραβά. Τσακωθηκαμε πάλι κ ενώ δεν είχε ποτέ χρόνο για μένα , πήρε πολύ χρόνο μόνο να τσακωθούμε.. στο τέλος είπε θα με πάρει όταν θέλει αυτός να μιλήσουμε κ να βλεπόμαστε αλλά να μην του στείλω άλλο, κ ότι δεν θέλει να με βάλει σε αθόρυβο. Δλδ άμα εγώ ήθελα να του πω κάτι ή να του δείξω κάτι...μου το απαγόρεψε. Θα έπρεπε να περιμένω να με πάρει αυτός αν θέλω να επικοινωνούμε μονο όταν το θέλει πρώτα εκεινος με την ώρα του...κάθησα σαν χαζή. Του είπα αν είναι έτσι τότε γιατί Μ έκανε ολόκληρα παράπονα όταν ήθελα να κόψω επαφή από μόνη μου στην αρχη? Καλύτερα δεν ήταν να μου πει καθαρά ότι δεν ήθελε επαφή τελικά? Ξέρει τι θέλει? Κ θύμωσε κ με μπλόκαρε εντελώς! Ούτε με άφησε να εκφραζομαι, ούτε μου απάντησε. Το πήρα πολύ άσχημα ...δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν τον καταλαβαίνω καθόλου πραγματικά. Άνθρωπος που σας λέει ότι σας αγαπάει (φιλικά), είστε σημαντική για αυτόν, όμορφη με πολλά προσόντα, κ ότι δεν θέλει να χάσει επαφή, μπορεί μετά να αλλάξει έτσι κ να σας μπλοκάρει εντελώς σαν σκουπίδι?? Μετά από τόσα που μοιραζα μαζί του είναι δυνατόν? Ούτε απειλές του έκανα, ούτε κακία ούτε τίποτα. Από μια μεριά του άρεσε να του στείλω αλλά να μην περίμενα απάντηση...από την άλλη με κόβει εντελώς. Τι λέτε εσείς? Μου είπε πριν να με κάνει μπλοκ ότι αν τον βρίσκω παράξενος ή περίεργος δεν πειράζει, να σκέφτομαι ότι θέλω. Εεεε τι να σκέφτομαι εγώ, χάθηκα …
6
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω παρόμοια ιστορία. Άσε του αρεσες και δεν δέχτηκες αυτό που σου ζήτησε. Μάλλον αυτός δεν ήθελε απλά φιλία και σχέση μυνήματα αλλά κάτι ποιο σοβαρό. Περίμενε να του δείξεις σεβασμό. Δεν το έκανες. Τελείωσε. Γύρνα σελίδα. Άμα είναι ερωτευμένος, θα δείξει αργότερα. Θα έρθει μόνος του. Τώρα θέλει να συγκεντρωθεί σε άλλα πράγματα. Να σκεφτεί. Ας το χώρος.
Μόλις κατάλαβα. Αυτός θεωρούσε ότι έκανε πολλά ενώ δεν είναι στυλ του να στείλει μνμ κλπ. Ήταν εξαίρεση κ για χατίρι το κανε επειδή έδειχνε ενδιαφέρον. Αλλά αφού δεν ήταν αρκετά, τα σταμάτησε όλα θεωροντας ότι δεν υπήρχε σεβασμό για τα δικά του αισθήματα από την άλλη πλευρά. Από αντίδραση έκανε μπλοκ. Όχι για να βάλει απόσταση. Μεγάλο λάθος όμως. Δεν κάνουμε τα πράγματα καλύτερα όταν αντιδράμε έτσι. Είναι εντελώς παιδικό! Κάνοντας έτσι, παίρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε. Δεν είναι λύση. Τέτοια χαρακτήρα τελειώνουν μόνα στο τέλος. Δεν έχουν τη ψυχολογία να ηρεμήσουν, ή να βρούνε λύση στα προβλήματα. Δεν έχουν ζυγαριά : ή μαύρα ή άσπρα τα βλέπουν όλα.
Λάθος. Δεν το κουράζει εκείνη,αυτή κουράζεται. Αυτός μάλλον ήθελε επαφή αλλιώς από την αρχή δεν θα απαντούσε, έτσι δεν είναι? Απλά επειδή εκείνη δεν το έκανε με το τρόπο του, από εγωισμό αυτός αντιδρασε! Γιατί όταν αυτή ήθελε να κόψει επαφή δεν ήθελε εκείνος ενώ δεν του άρεσαν τα μνμ! Καλά δεν του άρεσε να φυγει εκείνη χωρίς να το αποφάσισε αυτός! Να μαστε λογικοί! Αυτός εγωιστής είναι. Θέλει εκείνη να κάνει όπως θέλει εκείνος απλά. Θέλει εκείνη να τρέξει πίσω του , να την έχει στα πόδια του. Αλλιώς δεν δίνει τίποτα. Εγωισμό είναι!
Scroll to top icon