ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 21:40

Απόφαση

Λοιπόν...εχω σχέση 3 χρόνια με ένα αγόρι τον είχα γνωρίσει στην δουλειά μου όπου δουλεύαμε μαζί τότε σε ένα νοσοκομείο. Αυτός κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δεν του ταιριάζει αυτό που σπούδασε και παραιτήθηκε για να μην τον χάσω παραιτήθηκα κ εγώ και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο να δουλέψουμε μαζί. Τελικά του άρεσαν αρκετά τα ξενοδοχειακα και του ταίριαζαν πολύ. Εγώ από την άλλη δεν περνούσα καλά στην δουλειά μου με αποτέλεσμα να γκρινιάζω και να κλαίω συνέχεια. Πέρσι σκεφτόμουν να φύγω από το ξενοδοχείο και να βρω σε νοσοκομείο πάλι αλλά τελικά δεν πήρα ποτέ την απόφαση κ ξανά ήρθα στο ξενοδοχείο και φέτος αλλά είχα στο μυαλό μου ότι σίγουρα φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονια. Το αγόρι μου στηρίζει την απόφαση μου οποία και να είναι, δεν θέλει να παρατήσω το όνειρο μου για χάρη του και να θέλει να κάνω αυτό που νιώθω για να είμαι χαρούμενη. Υπάρχει μια θέση στο νοσοκομείο που θέλω να πάω με πολύ καλό μισθό και είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, σχεδόν εχω πάρει την απόφαση να φύγω γτ 2 χρόνια καθόμουν στο ξενοδοχείο για το αγόρι μου και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω μια σωστή απόφαση για τον εαυτό μου. Το θέμα είναι ότι δυσκολεύομαι τόσο πολύ όταν το σκέφτομαι, φοβάμαι μην τον χάσω όσο και να λέμε ότι θα τα καταφέρουμε φοβάμαι τόσο πολύ ότι θα αλλάξουν οι ζωές μας από την στιγμή που θα είμαστε χώρια και θα αρχίσει να με ξεχνάει και να κάνει την ζωή του χωρίς να με υπολογίζει πλέον. Θα νιώθω μισή χωρίς αυτόν αλλά νιώθω και μισή που δουλεύω σε ξενοδοχείο και όχι σε νοσοκομείο. Και δεν ζητάω πολλά την δουλειά μου και το αγόρι μου ζητάω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε χωριζουν οσοι δουλευουν σε διαφορετικα μερη, αλοιμονο, που το ακουσες αυτο;Χωριζουν ομως οταν ο ενας δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη ζωη του και τις επιλογες του και ειναι ολη μερα μες στη γκρινια.
Scroll to top icon