ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2019 | 07:34

Τη συμβουλη σας

Ειμαι μαζι με καποιον εδω και πολυ καιρο. Τον ιουλιο θα κλεισουμε χρονο. Ειναι χωρισμενοςκαι προσφατα βγηκε και το διαζυγιο. Περναμε πολυ ομορφα,ειμαστε παντα χαρουμενοι και μας το λενε και οι αλλοι,ποσο ευτυχισμενοι δειχνουμε.Κοιμομαστε σπιτι μου τις περισσοτερες φορες,μαγειρευουμε,βλεπουμε ταινιες κτλ.Ομως υπαρχει κατι που με προβληματιζει... 2 φορες μου ειχε πει οτι μπορει να ειμαστε μαζι,να κανουμε παρεα,αλλαδεν νιωθει ερωτευμενος,απλα ειναι αγαπη. Δεν ειπα τιποτα. Χθες που βγηκαμε,του ειπα οτι θα λειψω για λιγες μερες το καλοκαιρι και μου λεει τι θα κανω μονος μου και τετοια. Μου ξαναλεει λοιπον οτι δεν ειναι ερωτευμενος και οτι με αγαπαει και με νοιαζεται και οτι απλα οταν λειπω,νιωθει την απουσια μου πολυ εντονα. Και ρωτω λοιπον τωρα: να φυγω απο τη στιγμη που λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενος,μιας και εγω ηδη εχω αναπτυξει συναισθηματα,η να μεινω μηπως με τον καιρο νιωσει κατι? Μιαφιλη μου ειπε οτι ισως φοβαται να παραδεχτει το τι νιωθει,αν και εγω νομιζω πως αυτη μου λεει αυτο που θελω να ακουσω... Μηπως απλα με βλεπει σαν ενα ωραιο διαλειμμα απο αυτα που περασε τον τελευταιο καιρο με την πρωην γυναικα του? Γιατι δεν περασε και λιγα(τσακωμοι,δικαστηρια). Εσεις τι λετε?
9
 
 
 
 
σχόλια
υπάρχουν άνθρωποι που λένε μεγάλα λόγια αλλά οι πράξεις τους δέν τα υποστηρίζουν.να καθήσεις σε μία σχέση γιατί έτσι αισθάνεσαι εσύ και όχι για το τί προφορική επιβεβαίωση παίρνεις. υπάρχει περίπτωση ο επόμενος να λέει "είσαι ο άνθρωπος μου" αλλά να σε κερατώνει καλύτερος είναι ?
Μείνε αφού περνάτε καλά... Γιατί με τα λόγια ο καθένας λέει ό,τι θέλει, οι πράξεις είναι που μετράνε. Μην βάζουμε ταμπέλες "αγάπη", "έρωτας", γιατί θα χαθούμε στη μετάφραση. Ζήσε το αφού όπως λες είστε καλά μαζί και μάλιστα του λείπεις, και φύγε μόνο αν δεις απαγορευτικές συμπεριφορές;-)
Θες εμείς να σου πούμε πώς αισθάνεται ένας παντελώς για μας άγνωστος; Εδώ πολλές φορές αδυνατούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα δικά μας συναισθήματα... Πάντως αν είχαμε αυτό το χάρισμα, να ξέρεις δεν θα γράφαμε εδώ :Ρ
Scroll to top icon