ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2019 | 11:21

Δώστε μου δύναμη, το έχω ανάγκη!

Πριν λίγες μέρες σας είχα κάνει αυτή εδώ την εξομολόγηση https://m.lifo.gr/confessions/view/383323 Τελικά με άδειασε, για μια κοπέλα η οποία ήρθε αρχές Ιουνίου στη δουλειά. Όσο ήμασταν μαζί το τελευταίο διάστημα ήταν και με εκείνη παράλληλα. Το χυδαίο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η κοπέλα είχε υπερβολικα φιλική συμπεριφορά απέναντι μου κι ο ίδιος με έβγαζε τρελή όταν του έλεγα ότι νιώθω πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Θέλω σήμερα, όταν έρθει με το ειρωνικό υφάκι της να της πω "Να σου πω κατι; Δεν θέλω πολλά πολλά μαζί σου, βασικά δεν θέλω τίποτα. Είναι πολύ χυδαία η όλη σου συμπεριφορά απέναντι μου. Πριν λίγες μέρες, όταν τα είχα καταλάβει όλα, σου έδωσα την ευκαιρία να μου τα πεις από μόνη σου, αλλά εσύ νόμιζες ότι με παραμυθιασες. Για ένα πράγμα σε ευχαριστώ, που μου άνοιξες τα μάτια".Ντρέπομαι για λογαριασμό δικό του. Γιατί ήξερε ότι είχε έναν αφοσιωμένο, τρυφερό και συναισθηματικό άνθρωπο δίπλα του και συμπεριφέρθηκε με τον πιο τιποτενιο και πρόστυχο τρόπο. Διασκεδάζουν με τον πόνο μου για αυτό πρέπει να σφίξω τα δόντια και να δείξω ότι δεν με διαπερνάει όλο αυτό. Από όλο αυτο πρέπει να βγω ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ! Και το γράφω με κεφαλαία γράμματα για να το εμπεδωσω.Δώστε μου δύναμη, το έχω ανάγκη!
3
 
 
 
 
σχόλια
Απλά να βλογάς τα γένια σου που φάνηκε πόσο π@π@ρας είναι και γλύτωσες.Όσον αφορά την άλλη κοπέλα δεν ξέρω. Δεν ήταν δική της δουλειά να σου το πει. Ήταν εκείνου. Απο την άλλη,αν δεν αντέχεις πες της τα να ξεσκάσεις.προς Θεου μην παραιτηθείς, απλά φρόντισε να μην σε επιβαρύνουν με περισσότερη δουλειά αν είναι στο χέρι τους.Να είσαι τυπική. Και αν με το καλό βρεις κάτι καλύτερο την κάνεις.Ως τότε να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου , να είσαι σιγουρη πως σου αξίζει κάτι καλύτερο και πως θα το βρεις αργά ή γρήγορα.
Δεν φταις καθολου, παλι καλα που σου βγηκε τωρα το θεμα. αυτα γινονται καθε μερα και καποιοι που ειναι τυχεροι τα μαθαινουν και οι ατυχοι καθονται και κοιμουνται τον υπνο του δικαιου..... Αλλαξε τροπο σκεψης, και αμα θες να το εκδικιθεις παρε καποιον να ρθει να σε παρει απο τη δουλεια μπροστα του..... αν σου το παιζει και ιστορια αστον να νομιζει οτι τον κοροιδευες εσυ καιρο,...... στα @@ σου τι θα πει μετα!!!
Scroll to top icon