ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2019 | 00:46

Το αγόρι μου πάει σε οίκο ανοχής

Πρόσφατα ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου, έχει επισκεφθεί 2 φορές οίκο ανοχής, ενώ είμαστε μαζί. Δε γνωρίζω αν πήγε για προσωπικό λόγο ή με κάποιον άλλον. Δε ξέρω τι έγινε και δε θα μάθω ποτέ. Δε το είπα ποτέ όταν το ανακάλυψα. Είχα απλά παγώσει. Ακόμη είμαι παγωμένη. Το σκέφτομαι όλη μέρα. Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Τον έχω ρωτήσει πολλές φορές στο παρελθόν για ερωτικές φαντασιώσεις και μου έλεγε συνεχώς πως δεν έχει (που φυσικά δε το πίστεψα). Στο σεξ προσπαθώ να κάνω συνεχώς νέα πράγματα και διάφορες εκπλήξεις. Ετοιμαζόμαστε να μείνουμε μαζί. Δε ξέρω πως να το χειριστώ. Εσείς που είστε άντρες, βοηθήστε..
17
 
 
 
 
σχόλια
Ομπό... Τι να σου πούμε κι εμείς... Εγώ θα του μίλαγα ξεκάθαρα για να τον πιάσω εξ απινης και να μην προλάβει να δικαιολογηθει. Αν του φέρεις την κουβέντα προς τα εκεί έμμεσα κι ενώ δεν κάνετε παρόμοιες συζητήσεις, θα καταλάβει ότι κάτι κατάλαβες. Καλύτερα πες του οτι τον είδαν να μπαίνει εκεί, εφόσον είσαι τόσο σίγουρη. Κι ότι στο καρφωσαν.. Εγώ πάντως θα χώριζα χτες. Δεν παίζεις με την υγεία σου...
Είναι εθισμένος σε αυτού του είδους τις επαφές πιθανώς.Είχα γνωρίσει παλιά κι εγώ έναν τέτοιο και μόλις έφυγα για 3-4 εβδομάδες πήγε πάλι στα γνώριμα μέρη. Ψιλοαηδια βασικά...Δεν βγάζεις κάτι με τη συζήτηση, γιατί ειτε θα το αρνηθεί είτε θα πει δικαιολογίες και μετά από λίγο καιρό θα το επαναλάβει.
Σκέψου να μην ήταν και σε σχέση! μπουρδελιαρης ο τύπος, εντωμεταξυ αυτά που μπορεις να κάνεις με τη κοπέλα σου στο κρεβάτι είναι άπειρα αν είστε συμβατοί και αυτός πάει και πληρώνει! Προχωράς παρακάτω με συνοπτικές διαδικασίες.
Εννοείται το συζητάς άμεσα. Είτε πήγε να αλλάξει τα φώτα (εαν είναι ηλεκτρολόγος , φερ' ειπείν), είτε να του αλλάξουν τα φώτα.Απο την στιγμή που ήσουν υπέρ των φαντασιώσεων καμία δικαιολογία. Και άμεσα εξετάσεις για ΣΜΝ. Μην μπλέξεις ... δεν τον εμπιστευτείς ποτέ.
Δεν θέλω να είμαι απόλυτη αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω και πως να μην είμαι. Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει μέλλον στη σχέση. Δεν μπορείς να είσαι σε σχέση με κάποιον ο οποίος σε απατά και μάλιστα σε οίκο ανοχής...δηλαδή αν είναι δυνατόν. Υποτίθεται ότι όταν είμαστε σε σχέση μοιραζόμαστε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες-φαντασιώσεις και ό,τι άλλο, με το σύντροφό μας. Δεν τις εκτονώνουμε όπου βρούμε. Δεν νομίζω ότι δείχνει σεβασμό προς το πρόσωπό σου αυτή η συμπεριφορά. Επίσης, εγώ προσωπικά θα φοβόμουν λίγο να τον πλησιάσω καθώς δεν ξέρεις αν είχε πάρει προφυλάξεις και τώρα που έχει χαθεί η εμπιστοσύνη πως θα προχωρήσει η σχέση βρε παιδιά;
Πιθανον θελει αλλα πραγματα και φοβαται/ντρεπεται να το συζητησει μαζι σου.Αυτο ειναι αρκετο για να αναρωτηθεις τι σχεση εχετε και κατα ποσο ειστε ωριμοι για τη σχεση που θα θελατε να εχετε.(Χαζα τυπου "πηγα για συμπαρασταση" δεν τα σχολιαζω καν)
Εντελως τυχαια! Δε ξερω αν το γνωριζετε, αλλα ολα τα καινουρια κινητα οταν τα συνδεεις με το gmail εχουν μια ρυθμιση ενεργοποιημενη που βρισκει τη τοποθεσια σου χωρις gps αρκει να ανοιξεις το ιντερνετ. Καποια στιγμη κοιτουσα κατι στους χαρτες ψαχνωντας για τις καλοκαιρινες μας διακοπες και μου εβγαλε ειδοποιηση " εχουμε ερωτηση σχετικα με το μερος που επισκεφθηκατε προσφατα". Ε το πατησα, και βγηκαν ολα στη φορα.
Επειδή χρησιμοποιώ αρκετά την εφαρμογή αυτή κ επαγγελματικά οι ερωτησεις αυτες προκυπτουν αναλογα με την τοποθεσια μεν αλλα δεν ειναι 100% ακριβεις. π.χ. μπορει να γινει ερωτηση για ενα μερος απο το οποιο απλως σταθηκε καποιος απο έξω ή περασε, αν έχει κοντά καταχωρυμένη επιχείρηση, στην πρίπτωση μας τον οικο ανοχης. Δλδ μπορει να περασε απο την περιοχη ή σε κάποια κοντινη διευθυνση κ να προεκυψε η ερωτηση. Δε θελω να αμφισβητήσω το γεγονος απλώς αν τυχον υπάρχει κοντά κάποιο άλλο κτίριο/ υπηρεσια/ καταστημα πιθανως να μην έχει όντως συμβεί κάτι τέτοιο. Κ η ερωτηση επανερχεται αν δεν έχει απαντηθει ανεξαρτητα απο το αν ξαναπηγε καποιος ή ακομη κ αν έχει ήδη απαντηθει από τον ίδιο χρήστη, είναι θέμα αλγορίθμου... για την ευτυχή περίπτωση που είναι παρεξήγηση!
Nymeria, δυστυχως ειχε αναζητησει την ιδια μερα τη διευθυνση και αν δεις λιγο στην εφαρμογη υπαρχει ιστορικο που δειχνει ακριβης ωρες και ημερομηνιες. Το θεμα ειναι οτι σιγουρα πηγε. Απο δω και περα εχω σκεφτει να του δωσω χωρο για να το ξανα κανει. Εφοσον εγινε ηδη 2 φορες θα ξανα γινει. Και απλα να τον ξεμπροστιασω. Θα εχω και αποδειξεις. Ειδαλλως, δε θα το παραδεχτει ποτε.
Μίλησε του για αυτό. αν και μπορεί να σου πει ψέμματα οτι πήγε απλά για συμπαράσταση με ένα φίλο του, ακόμη και να βάλει φίλο του να το επιβεβαιώσει. Πιστεύω οτι αν του μιλήσεις θα καταλάβεις απο τις αντιδράσεις αν λέει ψέμματα ή όχι.Μπορείς να δοκιμάσεις να τον ψαρέψεις κιόλας να δέις αν θα το πέι μονος του. Δηλαδη κάντε συζήτηση για άντρες που πάνε σε οίκους ανοχής, να δεις άποψη, είναι υπέρμαχος ή κατά. ρίξε άδεια να πιάσεις γεμάτα. Παρακολούθησε τον κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκφράσεις, δες αν υπάρχει αμηχανία ή τρακ στην κουβέντα, η ενοχή δύσκολα κρύβεται. Εγώ στην θέση σου πάντως μέχρι να εξακριβώσω (αν γίνετε δηλαδή να εξακριβωθεί κάτι τέτοιο) αν τελικά έχει κάνει την γενετήσια πράξη (ορίστε έγινα και κόσμιος) με κάποια γυναίκα που εκδίδεται, δεν θα τον άγγιζα καν. ( κυρίως θα συχαινόμουν, και μετά όλα τα υπόλοιπα).Θα πρότεινα να κάνεις και ένα τεστ ΠΑΠ αν δεν έχεις κάνει.
Scroll to top icon