ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2019 | 11:48

Δίλλημα

Σας παρακαλώ μην με κρίνετε. Ουτε περιμένω να με κοθοδηγησετε εσεις,ούτε βιώνω απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου. Απλά θέλω μια γνώμη απο αγνώστους που δεν ξέρουν την ιστορία μου.Πέρισυ εδωσα πανελλαδικες,εγραψα πολυ καλα,ωστόσο δεν κατάφερα να περάσω σε κάποια απο τις δύο σχολές που με ενδιέφεραν. Ετσι,με ένα, πραγματικα, "γύρισμα του μυαλου" αποφάσισα να ξαναδωσω. Διαβαζα μονη μου,με καποια βοήθεια στα αρχαία. Εβλεπα,ομως,ότι δεν πάει καλά το πράγμα και μου ηταν αρκετό να περάσω στη μια απο τις δύο σχολές,την ψυχολογία,που μου αρεσει κι αυτη πολύ. Οι βαθμοι βγηκαν και εγραψα πολυ περισσότερο απ'όσο περίμενα,με αποτελεσμα να ερχομαι αντιμετωπη με ενα σενάριο που ποτε δεν είχα σκεφτεί ότι θα πραγματοποιηθεί. Εν τέλει,περνάω και στις Νομικές. Και τώρα απλα δεν ξερω τι να κανω.Μου αρεσει η ψυχολογια και τα μαθήματα της•εξισου ομως μου αρεσουν τα μαθηματα της Νομικης. Και τωρα πραγματικα βρισκομαι σε τεραστιο δίλλημα. Εαν αγαπουσατε δυο πράγματα στην ίδια κλίμακα τι θα επιλεγατε; .
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω μόνο ότι φίλος μου που βρίσκεται στο χώρο των φαρμάκων και έχει έρθει σε επαφή με ψυχιάτρους, μου λέει ότι με τον καιρό μια μερίδα ψυχιάτρων επηρεάζονται από όλα αυτα που ακούν καθημερινά δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Ο ψυχολόγος είναι παρεμφερές του ψυχιάτρου όσο να πεις, οπότε...Γενικά, δεν είναι εύκολο να έρχεσαι πολύ σε επαφή με διαταραχές πάσης φύσεως και με τον ψυχικό πόνο των άλλων.
Scroll to top icon