ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2019 | 15:03

Με πείραξε

Είχα βγει χτες με μια κοπέλα ραντεβού και καθώς φτάναμε σπίτι της θεώρησε σωστό να με φιλήσει στο στόμα , ούτε καν στο μάγουλο χωρίς καν να με ρωτήσει. Το βρήκα πολύ προσβλητικό που έκανε κάτι τέτοιο χωρίς να με ρωτήσει και της είπα μια ξερή καληνύχτα και έφυγα. Αμέσως την έκανα μπλοκ απο παντού και ούτε σκοπεύω να της ξαναμιλήσω. Με ποιο δικαίωμα θεώρησε σωστό απο το 1ο ραντεβού να με φιλήσει; Εγώ ήθελα πρώτα να την γνωρίσω, να δω αν ταιριάζουμε και μετά ναι να γίνει και αυτό , όχι απο την αρχή , δεν την είχα για τόσο εύκολη. Παρόλα αυτά πήρα ένα καλό μάθημα και απο εδώ στο εξής δεν θα είμαι τόσο καλός και ευγενικός με τις κυρίες που συνοδέυω, γιατί απο ότι φαίνεται παρεξηγείται εύκολα αλλά θα κρατάω αποστάσεις.
12
 
 
 
 
σχόλια
Άμα σου άρεσε η κοπέλα είσαι μόνο.......χαζός αχαχαχαχ πάτησε την περιφανια σου γιατί ήθελες εσύ να την παίξεις με δικές σου εντολές! Να σου ανέβει η ντοπαμίνη. Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ! Αλλά εκείνη την γλίτωσε τελικά. Ήθελε να σου δείξει μάλλον ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή κ εσύ την έκλεισες. Εννοεί ότι δεν σου άρεσε αυτή η κοπέλα πραγματικά αργότερα θα την είχες πληγώσει με σιγουριά.
Βλεπω πιο πανω συζητήσεις περι σεξισμου και θελω να τονισω πως ανεξαρτητα απο το αν εισαι άντρας η γυναικα το ιδιο θα ελεγα:Βαλτε λιγο ρομάντζο στη ζωη σας.Παραπονιομαστε οι ανθρωποι για τη καθημερινότητά και τη ρουτινα μας αλλα ουτε το παραμύθι θελουμε!Αν τοσο σε ενόχλησε το φιλακι(που προφανως επιδιωκε το ρομαντικο)θα μπορουσες να της το πειςαπο την αρχη!Το ιδιο ισχυει καιαν ησουν γυναικα!Εγω προσωπικα σαν γυναικα θα ελιωνα αν πφιν με αφήσει ο ενδιαφερόμενος με αρπαζε και με φιλαγε!Σκεφτομαι ταινιες του 60 και ζηλεύω!Προφανως η κοπελα δεν ειχε κακη προθεση!Εσυ μαλλον εισαι λιγο drama queen οχι γιατι δεν σου αρεσε αυτο που εκανε αλλα για το οτι σε εθιξε σε τοσο μεγαλο βαθμο!
Κάποιοι είδανε σεξισμό εδώ μέσα.Ανοίγετε ποτέ κανένα βιβλίο ή πετάτε λέξεις και όρους αυθαίρετα;Επίσης στα συμπεράσματα που βγάζετε σκέφτεστε καθόλου ή γενικεύετε μια συγκεκριμένη περίπτωση για όλες τις καταστάσεις;Ο άλλος λέει : ο σεξισμός σε όλο του το μεγαλείο και η υποκρισία στην κορυφή.Όχι φίλε,και αντίθετα να ήταν τα φύλα της εξομολόγησης το ίδιο θα έλεγα.Εξυπνάκηδες.
Αντί να με προσβάλλεις λέγοντας με άμυαλο αφού δεν έχεις κανένα επιχείρημα κοίτα να μάθεις να δέχεσαι τις άλλες γνώμες και να γίνεις λίγο πιο δημοκρατικός ή δημοκρατική αν είσαι κοπέλα. Είπα την άποψη μου και χιέστηκα για το αν σας άρεσε ή σας βρήκε σύμφωνους-ες. Σε αντίστοιχες εξομολογήσεις γυναικών έχω δει τα αντίθετα σχόλια, έχω άπειρα παραδείγματα. Αλλά είπαμε όταν σε ένα site οι 9 απο τους 10 είναι γυναίκες τι περίμενες; Φυσικά και θα υπερασπιστούν την κοπέλα.
Δεν αναγνωρίζω κάποια προσβολή στο να προτρέπω κάποιον να εμπεδώσει καλύτερα τις έννοιες των λέξεων και να μην υποπίπτει σε υπερβολές.Δε χρειάζονται επιχειρήματα όταν θεωρώ τη φυσιολογική διαδικασία του φιλιού ομότιμη και για τα δύο φύλα.Δε θα αντιδράσω στις πιθανόν για εμένα λανθασμένες αντιλήψεις των γυναικών με το ίδιο νόμισμα.Αυτό είναι ανούσιο και ανακυκλώνει μια λάθος συμπεριφορά.
Μπράβο στον εξομολογούμενο για το πείραμα που έκανε. Πέτυχε με απολυτη ακρίβεια αν διαβάσει τα 3 πρώτα σχόλια. Ο σεξισμός σε όλο του το μεγαλείο και η υποκρισία στην κορυφή και εδώ μέσα και γενικότερα . ΥΓ. Αν ήσουν γυναίκα , τώρα όλοι θα έλεγαν τα αντίθετα. Αλλά είσαι άντρας βλέπεις και το θεωρούν παράλογο αυτό. Στην σύγχρονη εποχή η γυναίκα μπορεί να κάνει ότι θέλει και ο άντρας δεν έχει κανένα δικαίωμα να πει όχι ή να παραπονεθεί Γιατί απλούστατα μας κάνουν χάρη που είναι μαζί μας..... Lol
Αν ήταν κορίτσι ο εξ βροχή τα thumbs up κ τα σχόλια συμπαράστασης. Ως απάντηση στον op : αγόρι, όταν σε πειράζει κάτι, το λες εκείνη την στιγμή. Μνησικακία βγάζει το μετέπειτα μπλόκ. Κατά τ'αλλα ζωή σου είναι πορεύεσαι όπως κρίνεις για σωστό με γνώμονα τον εαυτό σου πρώτα. Λοιποί σχολιαστές : ο σεξισμός είναι πάντα αμφιδρομος.
Scroll to top icon