ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2019 | 02:01

Αποψεις

Τελικα ειναι κατακριταιο ενω εχεις βρει εναν ανθρωπο που σε ενδιαφερει αρκετα και τον ενδιαφερεις επισης σοβαρα να μην κανεις σχεση μαζι του γιατι για διαφορους λογους θα ειστε χωριστα ολο το καλοκαιρι? Σκεφτομαι λοιπον σε αυτον τον ανθρωπο να πω οτι δεν εχουμε τις βασεις για σχεση και να το αφησουμε για σεπτεμβρη. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα καταλαβει αυτο που σκεφτηκατε και πολλοι απο εσας οτι εγω ειμαι καποια ελευθερων ηθων που θελει να κανει αρπαχτες το καλοκαιρι. Δεν ειναι ετσι. Απλα δεν θελω να καθομαι τοσο καιρο να σιγολιωνω ή να κανω την υστερικη γκομενα που ελεγχει καθε του βημα και παιρνει εκατο τηλεφωνα. Καλυτερα να περασουμε το καλοκαιρι ως ελευθεροι και μετα βλεπουμε. Τι λετε να κανω?
8
 
 
 
 
σχόλια
Κ άμα θέλουμε σεξ με άλλους το καλοκαίρι κ δεσμό το χειμώνα...δεν είμαστε στα καλά μας! Τέλος! Δεν είμαστε για σχέση! Θέλουμε να παίξουμε μόνο και μα περάσουμε όμορφα πάντα με κάποιον ... Αυτό λέγεται να χρησιμοποιούμε τους ανθρώπους
Ναι αν ομως δεν υπαρχουν οι καταλληλες βασεις, κοινες εμπειριες για να διατηρηθει μια ειλικρινης σχεση μεταξυ των δυο ειναι σαν να κοροιδευουμε τους εαυτους μας.
Ε τώρα παίζουμε! Ή αγαπάμε για κάθε στιγμή ή όχι! Ο έρωτας , η αγάπη δεν ξεχωρίζονται με καταστάσεις. Τι βλακεία! Δεν είναι ένα επάγγελμα ή ένα χόμπι! Το ζούμε απλά και στα δύσκολα! Άμα δεν μπορείτε να είστε καλά σε δύσκολες στιγμές ή διακοπές δεν αξίζει κανένα κόπο! Πρέπει για καλή σχέση να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα μαζί! Έτσι βλέπουμε αν είμαστε φτιαγμένοι να είμαστε ζευγάρι!
Αυτό το κοπέλα ελευθέρων ηθών που θέλει να κάνει αρπαχτές το καλοκαίρι το τι ήθελες; Γιατί να θεωρείται ανήθικη μια κοπέλα που θέλει να περάσει καλά το καλοκαίρι από λαμβάνοντας σεξ με περισσότερους άνδρες; Εκνευρίστηκα βραδιάτικα.
Scroll to top icon