ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 23:31

Μα ποιον δρόμο να διαβώ..?? Χιλιάδες σκέψεις μέσα στο μυαλό..

Είμαι σε μια σχέση 4 χρόνια όπου ποτέ δεν ένιωσα έρωτα αλλά την ξεκίνησα γιατί ήταν καλό παιδί κλπ. Τον αγαπάω όμως νοιωθω οτι τον βλεπω περισσοτερο σαν αδερφο μου παρα σαν συντροφο. Πάντα είχα ένα απωθημένο που ποτέ δεν του μίλησα γιατί δεν θα ήταν κοινωνικά αποδεχτή η σχέση μας. Βλέπω τη ζωή μου να περνάει και να μην ζω όλα αυτά που ονειρεύομαι. Είναι σαν να ζω δύο παράλληλες ζωές η μία που πραγματοποιείται καθημερινά και η άλλη στις σκέψεις μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
1. Τεσσερα χρονια ειναι πολλα. Για μενα κρατάς δέσμιο εναν ανθρωπο που απ οτι φαίνεται μπορει ανετα να τον ερωτευτεί μια αλλη γυναικα. 2. Είσαι δειλή οταν γυρνας κ λες ότι εισαι ερωτευμένη με άλλον αλλα αλλα δεν εκανες τπτ για να πει κατι η κοινωνια. 3. Χώρισε κ δωσε μια ευκαιρια στην τωρινη σου σχεση να βρει την ευτυχια με μια γυναικα οου θα τον θελει. Εσύ ούτως η αλλως δε θα κανεις κτ με αυτον που γουσταρεις γτ δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό (γκουχ γκουχ), ε μην τα θες ολα δικα σου κ αποδέσμευσε τον ανθρωπο που νομίζει οτι τον γουστάρεις κιολας.
Εσείς που λέτε ότι μπήκατε σε μια σχέση χωρίς να είστε ερωτευμένοι λυπάμαι αλλά είστε άξιοι της μοιρας σας. Δικαιολογώ απόλυτα το να περάσει ο έρωτας στην πορεία και να θες να τσιλιμπουρδησεις αλλά δε δικαιολογώ με τίποτα αυτό που λες εσύ και άλλοι πολλοί. Τα καλά παιδιά τα κρατάμε για φίλους. Δεν κάνουμε σχέση,δεν τους κοροϊδεύουμε (4χρονια;!!) . Τί περιμένεις τώρα μπορείς να μου πεις; Κάτσε κι άλλα χρόνια να σπαταλήσεις τη ζωή σου και τη δική του άδικα.μπραβο
Εγω στη θεση σου θα χωριζα τον αδερφο που λες γιατι δεν εχει νοημα σχεση αν δεν υπαρχει ερωτικη ελξη και δε σου φταιει και κατι ο αλλος να τον κοροιδευεις. Υστερα μια ζωη την εχουμε, προσπαθησε με τον αλλο.
Scroll to top icon