ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2019 | 00:24

Παρακαλώ πάρα πολύ να ανέβει.

Έχω έναν παιδικό φίλο ας τον πούμε Α. που κάνουμε παρέα από παιδιά. Πρόσφατα γνώρισα την παρέα που έχει την τελευταία περίοδο. Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν είναι ένας φίλος του ας τον πούμε Τ. ο οποίος είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά παιδί με συμπαθητικό, καλοσυνάτο χαρακτήρα και ωραίες απόψεις. Στην τελευταία έξοδο που είχαμε όλοι μαζί σαν παρέα, όταν έμεινα μόνη με τον παιδικό φίλο μου τον Α. , μου είπε ότι ο Τ. μου την πέφτει διακριτικά. Εγώ νόμιζα ότι απλά ήταν ευγενικός μαζί μου σε φιλικό επίπεδο. Ο φίλος μου επιμένει ότι μου την πέφτει διακριτικά, -αν και εγώ δεν έχω διακρίνει κάποιο σημάδι, πέραν του φιλικού- και ότι αν μου αρέσει να του χωθώ και εγώ. Το θέμα είναι ότι έμαθα σήμερα ότι αυτός είναι 28 στα 29 και έμεινα μαλακας. Μοιάζει τουλάχιστον 22. Οπότε τώρα δεν ξέρω αν θα πρέπει να χωθώ και εγώ γιατί είμαι 19 στα 20 και εντελώς άπειρη. Μου αρέσει, αλλά επειδή είναι αρχή ακόμη μπορώ εύκολα να το κόψω μέσα μου και να περιμένω να βρω κάποιον κοντά στην ηλικία μου. Από την άλλη δεν κάνω κάτι άλλο στην ζωή μου από το να περιμένω να γίνουν τα πάντα. Και σας ρωτώ λοιπόν τι κάνω; Αν δείξει όντως σημάδι, χωνομαι και εγώ και όπου βγει; Ή το αποκλείω εντελώς και περιμένω να έρθει κάτι άλλο μελλοντικά; P.s. έχω κάποια παραπάνω κιλά και ίσως αυτή η επιβεβαίωση να μου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση να προχωρήσω , από το να αποφεύγω συνεχώς τις σχετικές καταστάσεις. Από την άλλη μήπως κάνω μαλακια και γίνω σκατα ψυχολογικά;
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα κόλλαγα στη διαφορά ηλικίας, θα προτιμούσα κάποιον κοντά στην ηλικία μου ειδικά αφού δεν έχεις καθόλου εμπειρία, όπως λες. Θα το έβρισκα ιδιαίτερα όμορφο να ανακαλύψω τον έρωτα με κάποιον ηλικιακά κοντά σε μένα. Εκτός πια και αν τον έχεις ερωτευτεί τον συγκεκριμένο, αλλά δε λες κάτι τέτοιο.
Ρε κοπελα μου τα πραγματα ειναι απλα. Σ αρεσει ανταποκρίνεται, δε σ αρεσει δεν ανταποκρινεσαι. Δεν καταλαβαίνω γτ βαζεις εμπόδια στον εαυτο σου, ειλικρινα.
Μην ξεκινας με φοβο, σιγα. Εγω θα σου προτεινα αν σε ενδιαφερει να βγεις μια φορα να δεις πως θα παει και αν παει καλα ,ξαναβγαινεις. Ετσι σιγα σιγα δεν χρειαζεται εξ αρχης να καθεσαι να υπεραναλυεις ενδεχομενα.
Scroll to top icon