To «ευχαριστώ» του Πολάκη στον Τσίπρα - «Κοσιώνη και Παπαχελάς νικήθηκαν κατά κράτος»

To «ευχαριστώ» του Πολάκη στον Τσίπρα - «Κοσιώνη και Παπαχελάς νικήθηκαν κατά κράτος» Facebook Twitter
1

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ευχαρίστησε μέσω του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για την στήριξη που του προσέφερε στην χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ o αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο Facebook υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας νίκησε κατά κράτος τους δύο δημοσιογράφους.

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας:

«Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσίπρα από το Αλαφουζέικο ... Το debate έγινε τελικά, απλά αντί για τον Μητσοτάκη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελάς, που ίδρωναν ξεΐδρωναν αλλά ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΥΓ: Αλέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε το βράδυ της Τρίτης: «Θα ήταν άδικο για μια ανάρτηση να παραβλέψω ότι Πολάκης και Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ίδιος έχει καταλάβει το λάθος και έχει σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι άδικο "να μαζέψω" έναν υπουργό που έχει κάνει τόσο σημαντικό έργο, μαζεύτηκε μόνος του».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM