ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2019 | 17:18

Εμένα μου φαίνεται περίεργο

Θεωρείτε ότι είναι λογικό μια φίλη σας όταν βρίσκεστε στην ίδια πόλη να βγαίνετε και να μιλάτε κάθε μέρα ενώ όταν φεύγει σε αλλη πολη να κάνετε να μιλήσετε πολύ καιρό? Έχω παρατηρήσει ότι αυτό κάνει μια φίλη μου. Εγώ έχω επιδιώξει από την πλευρά μου να μιλαμε και όταν λείπει αλλά από την πλευρά της δεν βλεπω κινήσεις. Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό? Απλά ξεχνιέται ή θέλει να μου μιλάει μόνο για να βγαίνουμε γιατί δεν έχει άλλες παρέες όταν έρχεται εδώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι πολυ άνθρωποι έτσι.... Στ αλήθεια εσύ την έχεις σαν αγαπημένη φίλη πάντα, αυτή έχει 100 αγαπημένους φίλους κ ανάλογα μ όπου πάει θα το εκμεταλλευτεί . Ειναι άνθρωποι που χρειάζονται μόνο παρέα σωματική στη στιγ
Ειναι πολυ άνθρωποι έτσι.... Στ αλήθεια εσύ την έχεις σαν αγαπημένη φίλη πάντα, αυτή έχει 100 αγαπημένους φίλους κ ανάλογα μ όπου πάει θα το εκμεταλλευτεί . Ειναι άνθρωποι που χρειάζονται μόνο παρέα σωματική στη στιγμή.
Μάντεψε... Συμβαίνει ακριβώς έτσι με πολλούς ανθρώπους, και με μια δική μου φοιτητική φίλη η οποία μόλις γύρισε για τα καλά στην πόλη της σταμάτησε να μου μιλάει εντελώς. Με άλλες μιλάμε κανονικά. Μην το παίρνεις προσωπικά, γιατί δεν είναι προσωπικό, έτσι λειτουργούν. Γνώριζε όσα περισσότερα άτομα μπορείς και καλή καρδιά :))
Scroll to top icon