ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 14:44

Σας ευχαριστώ ( παρακαλω ανεβάστε το χαχα)

Ευχαριστώ οσους γνωρισα εστω σαν απλους,σχολιαστες ,σαν απλα ψευδώνυμα εδω στον πλανητη της lifo.Σορρυ σε οσους κοντραριστηκα για χαζα πράγματα.Ωραια ηταν η παρεα σας ...Γεια σας, κ να θυμαστε δυο πράγματα (σιγα,εσυ σοφη κουκουβάγια ? ) :Η αγαπη είναι αγαθο που το αξιζουμε ολοι ,ανεξαρτήτως αλλων παραγόντων.Ο φοβος για οτιδήποτε είναι τοσο δυνατος οσο επιτρέπουμε εμεις να ειναι !Τα φιλια μου ? Ελπιδα .
21
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίδα ελπίζω ο λόγος που φεύγεις να μην έχει να κάνει με κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ώστε να μην μπορείς να συνεχίσεις εδώ. Αν ο λόγος είναι οποιοσδήποτε άλλος εκτός από υγεία, όλα οκ. Κάνε ο,τι γουστάρεις. Αν βαρεθείς ξαναρχεσαι. Ακόμα και με άλλο ψευδώνυμο (ή όνομα)Καλό καλοκαίρι!
Εκρήξεις is my middle name. Στην ΚΝΕ με φώναζαν Καραμολώτωφ και θεωρούσαν ότι με τις αναρχοδιασπαστικές ιδέες μου απομακρύνω τον λαό μας από την επανάσταση ενάντια στον καπιταλιστικό αρμαγεδώνα και το σπάσιμο των κλαδικών συμβάσεων. Ο μέγας ινστρούχτορας μάλιστα απείλησε ότι θα μου τις βρέξει αγρίως...κι εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και προσεχώρησα στο άρμα του αναχωρητισμού, αμήν. Λευτεριά στην Ηλιάννα! [υπήρξα σαφέστατη]
ΑνταρσΥα, να τα λέμε επακριβώς!Στο Άγιο Όρος με cross dressing, θα με αποκαλύψει κατά λάθος ο Πέτρος Φυσσούν (επτσι, Ονούφριοι μου αρέσουν, απ'τα κόκκαλα βγαλμένοι).*αδερφός Άννα, να το δείτε αν δεν το έχετε ήδη.
Πρώτον δεν καπνίζω :) (όμως ήταν καλό το παράδειγμα τος προάλλες, ε;) Δεύτερον έχουμε κλειστεί λόγω καύσωνα νε το air condition και βαριέμαι. Για άλλεις δράσεις πρέπει οι μικροί ένοικοι να αποσυρθούν εις τας αγκάλας του Μορφέως. ;)
Scroll to top icon