ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 18:26

Ανωμαλία

Η μανα μου βάζει το ειρκοντισιον στο 26 παγώνω κι βγαίνω έξω στο μπαλκόνι να ζεσταθώ..λιθοβοληστε ελεύθερα ?
18
 
 
 
 
σχόλια
Την βρηκαμε αδερφια!!! Αυτη χαλαει την πιατσα!! Λιθοβολιστε την!! (κλεμμενο απο Μιχαλη Μαθιουδακη)Σοβαρα τωρα (ish)... με τοσες ορμονες που τρεχουν πανικοβλητες δεξια κ αριστερα, τι να πεις και τι να κανεις. . .
Kι εγώ τα ίδια κάνω στη δουλειά. Φοράω και ζακέτες και κάτι εσάρπες γιατί παγώνω. Άσε που μου προκαλούν ξηροφθαλμία, ημικρανία και δύσπνοια. Στο σπίτι δεν έχω βάλει, δεν τα μπορώ με τίποτα. Έχω μόνο κάτι ανεμιστήρες.
Έχω κι από αυτό και χάλια ηχομόνωση!Ας αφήσουμε την/τον εξ. να διαλέξει.Υ. Γ. Αν είναι κοπελα, από τη πίσω μεριά έχουμε και το γειτονάκι που βγαίνει κι αυτός στο μπαλκόνι με ωραιότατο βρακάκι, άσπρο σαν παμπερ.
Τόσο καιρό έχω να μπω στην στήλη...και αντί να με καλοσωρίσεις με κάνεις πόλεμο...στ¨διάλα και στην τελική της αφήνω το δικό μου το βρακί που έχει και καφέ τόνους όχι σαν του δικού σου του ξενέρωτου
Τς τς τς... Κοίτα-κοίτα αμέσως να πει ότι του κάνω πόλεμο. Εγώ φταίω που σκάω σαν το ποντίκι από την ζέστη; Άμα σου χαριζομουν κάτι θα έλεγες πάλι για μένα.Υ. Γ. Μα δεν βγαίνει εποχιακά με το βρακάκι και μόνο, τι τον περάσατε;Ντεντ σοουλς, μην πεις αλλα γιατί μετά δεν θα φταίμε οι λαιφοτισσες να σ' ερωτευτουμε ομαδικώς και να σου πάρουμε δώρο κλιματιστικό. Βρε.
Scroll to top icon