ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 14:33

One night truth

Το 2002 είχα δει ένα θεατρικό έργο στο οποίο ο πρωταγωνιστής έλεγε σε κάποια στιγμή πως κάποτε θα έρθει η στιγμή που οι άνθρωποι θα ζητούν από τους άλλους one night truth.Να βρεις κάποιον δηλαδή και για μια νύχτα να του ανοίξεις την καρδιά σου κι αυτός τη δική του.Όχι one night stand αλλά one night truth.Δεκαεφτά χρόνια μετά από αυτό το έργο, ακόμα ταυτίζομαι με αυτή τη φράση.Και στην εποχή μας πιστεύω ότι είναι πιο επιτακτική αυτή η ανάγκη από ποτέ.Όσοι νιώθετε έτσι, καταλαβαίνετε.
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ταυτίζομαι καθόλου. Θέλω να μιλάω χωρίς να ανοίγω και να κλείνω παρενθέσεις, χωρίς να εξηγώ τα αυτονόητα και χωρίς να πρέπει να διευκρινίζω πως εννοώ το κάθε τι. Προκειμένου να ανοίξω την καρδιά μου σε κάποιον που δεν με ξέρει θα προτιμούσα να τα πω στον εαυτό μου.
Γειά σου Ανία. Είμαι κατενθουσιασμένη γιατί κατέβασα το firefox και μπορώ να απαντάω πλέον κι εγώ πάλι σε σχόλιο! Τσάμπα βέβαια ο καινούργιος λογαριασμός αλλά δεν βαριέσαι.
Ναι χα χα θα μπαίνω κάπου κάπου από άλλο broswner για να θυμόμαστε τα παλιά (:Ετοιμάζομαι να βγω για ψώνια να μην τα έχω για αύριο. Προβλέπεται μεγάλη η Παρασκευή και υποσχέθηκα στον εαυτό μου σπιτίσιο Σπα για αύριο βράδυ.(:Εσύ τι κάνεις; (δεν ξέρω αν την μαγαρίζουμε).
Είμαι πολύ υπέρ των σπιτικών σπα, αρκεί να μην σε κυνηγάει ο χρόνος να κάνεις τα πράγματα.Εγώ καλά είμαι, είχα κάτι ενοχλησεις που με άγχωσαν αλλά βαίνουν καλώς. Τώρα κλείνω τη μέρα μου χαλαρώνω. Επίσης ζηλεύω όσους θα κοιμηθούν με δροσούλα γιατί... Αχ. Υγεία να έχουμε και καλά σπα. (θα είναι ολοκληρωμένο το μποτε;)
Αφού βαίνουν καλώς.. Περαστικά να είναι.Εγώ ευτυχώς μένω ψηλά και έχουμε σημαντική διαφορά θερμοκρασίας με τους "κάτω". Βοηθάει πολύ και το πράσινο, τώρα έχω ανοίξει παράθυρα και φυσάει ευχάριστα (εννοείται όλα τίγκα στο δίχτυ ασφαλείας μην μπουκάρουν τίποτε φετρωτά τέρατα και έχουμε άλλα). Και εδώ είναι μέρες δεν παλεύεται η ζέστη.Αύριο βράδυ θα ανάψω κεράκια, θα βάλω τζαζ και θα με εχω στα ώπα ώπα (:Βαθύς καθαρισμός πήλινκγκ βαθιά ενυδάτωση μάσκες και Παβλοβάκι (:
Ευχαριστώ πολύ. :) :) :)Άμα είναι λίγες οι ζεστές μέρες τότε νομιζω αντέχεται, μ'εψησες και σου ρχομαι. :ΡΌσο για το σπα... Τέτοια μας κάνεις σνουπάκι και έχουμε μπροστά μας γεμάτη και καυτή μέρα και σε ζήλεψα! Να το απολαύσεις (ειδικά το γλυκάκι, αχ). Γενικά σου εύχομαι μια όμορφη μέρα. :) :*
Scroll to top icon