ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 19:53

Μήπως απλά είμαι ξεχωριστή?

Νιώθω ότι δεν ανήκω σ αυτόν τον κόσμο. Ίσως και ότι έρχομαι από μια άλλη εποχή. Δεν σκέφτομαι ίδια με τα περισσοτερα κοριτσια της ηλικιας μου. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει ακριβώς αλλά πάντα -από μικρή- ένιωθα ότι ήμουν διαφορετική από τους υπόλοιπους.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό είναι κάτι που το νιώθουν έντονα ι έφηβοι, μέχρι που συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που νιώθουν έτσι. Σου έχει μείνει απλώς κάποιο κατάλοιπο από τις εφηβικές ιδέες. Θα περάσει με τον χρόνο.
Για μένα δεν υπάρχει ξεχωριστός ή μη. Υπάρχει διαφορετικός. Και ναι όλοι ήμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας, αλλά και ξεχωριστοί, (μόνο με αυτήν την έννοια το δέχομαι) σε διαφορετικα ματια. Απλά, δεν σκέφτεσαι όπως σκέφτονται οι περισσότεροι στην ηλικία σου, δεν έγινε και τίποτα και επίσης δεν είσαι η/ο μόνη/ος.
Στους κύκλους σου μπορεί(αν και δε ξέρεις τι κρύβει ο καθένας). Μόλις ανοιχτεις όμως σε άλλους κύκλους θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί/ες που σκέφτονται όμοια.
Επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος ! Όλοι είμαστε ξεχωριστοί .. Δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά σίγουρα θα μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό στην ζωή σου , δεν ξέρω γιατί το λες για παράπονο. Το ξεχωριστό εκτιμάται πάντα. Και αν δεν νιώθεις καλά νε αυτό , τότε δεν ανήκει στην προσωπικότητα σου .
Αυτό που λες (ξεχωριστή-ανήκω σε άλλο κόσμο κτλ.) δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Συνέχεια το ακούω. Γίνε πιο συγκεκριμένη για να σε δικάσουμε έχοντας περισσότερα στοιχεία και να αποφασίσουμε κατά πόσον είσαι ξεχωριστή.
Scroll to top icon