ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2019 | 02:09

Αυτή

Την εχεις δει πολυ λιγες φορες!Ισα που γνώριζεις το ονομα της! Της συμπεριφέρεσαι οσο πιο ζεστα μπορεις, της λες γλυκα λογια και αυτη σε μισει χωρις να προσπαθεί καν να το κρύψει! Μονο που δεν το φωναζει! Παρεξηγειται με το παραμικρο και εχει ασχημους τροπους! Γνωριζεις πως δεν ξερεις αγενεστερο ανθρωπο!Και αντι να κανεις αυτο που πρεπει πας και κολλας πανω της σαν να μην εχεις γνωρισει πιο αξιολογο ανθρωπο στη ζωη σου!Για εσενα φιλη Νικολ,, καποια μισητή κοπελα απο τριγύρω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις το συνδρομο του ανθρώπου που κατα βάθος απολαμβάνει να τον φτύνουν και παράλληλα θεωρεί, αυτούς που του το κάνουν, ανώτερους και σημαντικούς. Αυτό σε κρατάει σε μια διαρκή εγρήγορση να αποδείξεις πως δεν είσαι το "τίποτα" που νομίζουν καποιοι ότι είσαι. Σε ελεύθερη μετάφραση, άρχισε να εκτιμάς τον εαυτό σου και μην φέρεσαι γλυκά και ζεστά σε ζώα που σε κλανουν.
Scroll to top icon