Συνελήφθη ηλικιωμένη για τη φωτιά στα Σπάτα - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά

Συνελήφθη ηλικιωμένη για τη φωτιά στα Σπάτα - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Μία 72χρονη συνελήφθη για την φωτιά που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή Κάτω Βακαλόπουλο στον λόφο Φοίνικα, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Lifo.gr από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ηλικιωμένη γυναίκα κρατείται από νωρίς το μεσημέρι και ανακρίνεται.

Ανεπιβεβαίωτες ωστόσο μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι, η γυναίκα προσπάθησε να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών. Ωστόσο λόγω των ανέμων η φωτιά εξαπλώθηκε.

Σημειώνεται ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα για την κατάσβεση 15 οχήματα με 40 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 1 ελικόπτερο, και οχήματα από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας όπως και από τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά έκαιγε κοντά σε σπίτια, τα οποία όμως δεν απειλήθηκαν.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες

Ελλάδα / Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες

Όλες οι κρατικές υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια