ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2019 | 17:09

Διάφορα ηλικίας..

Είμαι 25, αγαπάω μια κοπέλα που είναι 33 σαν τρελός και ξέρω ότι κ αυτή το ίδιο. Κάτι μας τραβάει συνέχεια ο ένας προς τον άλλον μόλις βλεπομαστε, είναι πολύ έντονο, δεν είχα ποτέ νιώσει έτσι ... Αλλά δυστυχώς όλο με σταματάει μετά γιατί φοβάται. Μου λέει ότι την πειράζει η διαφορά ηλικίας και τι θα πούνε οι άλλοι... Δεν νιώθει άνετα. Για μένα δεν υπάρχει, δεν βλέπω καμιά διαφορά αλλά για εκείνη υπάρχει. Τι να της πω για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα? Μακάρι οι άνθρωποι συνέχεια να μην έκριναν τις διαφορές ηλικίες... Μετά ο καθένας φοβάται μήπως δεν κάνει... Ποιος είπε στην αγάπη να υπάρχει διαφορές? Μια καρδιά είναι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Την καταλαβαίνω πως νιώθει και γω στη θέση της θα ένιωθα άβολα να είμαι μεγαλύτερη από τον άντρα. Εγώ είμαι πιο παράξενη πάλι με αυτό. Δεν θέλω να είμαι μεγαλύτερη ούτε μήνα αλλά μικρότερη. Είναι στον άνθρωπο αυτό με τις προτιμήσεις που έχει, δεν μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος γιατί ζούμε για εμάς. Απλά εκείνη έχει κάποια στάνταρτ κατανοητά για μερικούς και για κάποιους άλλους όπως εσύ να γεννώνται ερωτηματικά. Μίλησέ της και αν επιμένει ότι την ενοχλεί αυτό να το σεβαστείς γιατί μετά αυτό θα βγαίνει αρνητικά στη σχέση σας και δεν θα νιώθεις καλά.
Στο χέρι σου είναι να την πείσεις ότι η διαφορά ηλικίας που έχετε δεν έχει σημασία και ότι αφού αυτό που νιώθετε είναι τόσο δυνατό, πρέπει να το ζήσετε. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.
Scroll to top icon