ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2019 | 21:04

Μπράβο της

Συζήτηση με φιλική παρέα χθες βράδυ, όπου γυναίκα στα 28, συνειδητοποιημένη, δυναμική (όχι θρασύτατη, αλλά δυναμική γιατί κάποιοι παρεξηγούν αυτά τα δύο, νομίζουν πως είναι συνώνυμα αλλά δεν είναι) και γενικά πολύ καλή κοπέλα και πάντα ειλικρινής, ξεστόμισε επιτέλους την αλήθεια που η πλύση εγκεφάλου, ο φόβος, κάποια... κινήματα, η δειλία, οι ανασφάλειες και τα στερεότυπα δεν αφήνουν να ακούγεται συχνά.Ποιά είναι αυτή η αλήθεια;Σας μεταφέρω αυτούσια τη φράση της:>.Την ρωτάω λοιπόν:>.Και η αποστομωτική της απάντηση:>.Η κοπέλα αυτή είναι δικηγόρος, έξυπνη, όμορφη, δίκαιη και με αγάπη στους άνδρες αλλά και στο ανθρώπινο είδος γενικότερα, αυτή είναι η γνώμη μου.Και δεν μπερδεύει την σεμνότητα με την σεμνοτυφία.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι θεμα ανθρώπου κ οχι φύλου το γεγονός οτι καποιος ισως θελει και το συναισθημα για να λειτουργήσει. Βεβαια στο σημειο αυτο να τονίσω οτι απο μικρη ηλικια ακουμε το "ειναι αλλιως οταν εισαι ερωτευμένη, το νοιώθεις πιο ολοκληρωμένο κοκ" (πραγματα τα οποια εγω προσωπικα εχω απομυθοποιησει) οποτε κπ λογικο το βρισκω να έχουμε σχηματίσει αυτη την εικονα. Οκ, η αληθεια ειναι οτι "εκτίθεσαι" οταν κανεις σεξ, γτ εκεινη την ωρα αφήνεσαι, μιλας με το σωμα σου, εισαι γυμνός/η κοκ, πραγματα λογω των οποίων καποιοι καταλαβαινω οτι χρειαζεται να νοιώθουν οικειότητα κ συναισθημα για να λειτουργήσουν. Το δεχομαι. Το σέβομαι. Εν τούτοις, προσωπικα θεωρω οτι το σεξ ειναι ενα βασικό ένστικτο. Ο ερωτας ειναι αλλο πραγμα, οχι ένστικτο. Κ ισα ισα θεωρω οτι οταν δεν εισαι ερωτευμενος/η με τον - ας τον πω- σεξουαλικό παρτενερ, είσαι πιο απελευθερωμένος στο σεξ. Γτ πας μονο για την ηδονή. Γνωμη μου παντα.
Το πιο ωραίο είναι να υπάρχει συναίσθημα όταν κάνεις έρωτα με κάποιον. Εκεί υπάρχει και ψυχική και σωματική ένωση. Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις βέβαια.
Δεν διαφωνώ. Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο γεγονός ότι τα όρια του καθενός είναι ξεχωριστά. Επίσης σεξιστικό δεν είναι να θες να κάνεις σεξ με μια κοπέλα, σεξιστικές είναι οι αντιλήψεις (πολλές φορές) για τις κοπέλες που θα δεχτούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Εκεί είναι η μεγάλη υποκρισία.Υ. Γ. Δεν κατάλαβα που κολλάει η σεμνότητα με την σεμνοτυφια. Δεν αρέσουν πάντως σε όλους-ες να σχολιάζουν όλα τα μέρη του σώματος τους άγνωστοι. Αυτό δεν είναι σεμνοτυφο, είναι το δικό μου προσωπικό όριο και ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει τα δικά του χωρίς ασφαλως να θεωρεί ότι πρέπει να είναι ίδια και των υπολοίπων.
Scroll to top icon