ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2019 | 11:43

Αληθινή Φιλία

Οι αληθινοί φίλοι, δεν σε θυμούνται μόνο όταν σε έχουν ανάγκη. Δεν αγνοούν τα μηνύματά σου, τις κλήσεις σου, τις προτάσεις σου για ένα απλό καφέ. Την επόμενη φορά που θα μου ξαναστείλεις επειδή πάλι έχεις ένα πρόβλημα που μόνο εγώ μπορώ να σου λύσω, δεν θα υπάρχει απόκριση..Ελπίζω να μην είναι όλες οι σχέσεις σου χρησιμοθηρικές - κρίμα που πίστεψα ότι ήσουν αληθινή φίλη και σε εμπιστεύτηκα! Έπρεπε να είχα καταλάβει από τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο μιλούσες για τους υπόλοιπους φίλους σου ότι και η δική μας φιλία δεν είναι διαφορετική.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πολλές φορές στις ανθρώπινες σχέσεις κάνουμε το ακούσιο λάθος να πιστέψουμε οτι και το άλλο μέλος νιώθει όπως ακριβώς και εμείς,αγνοώντας συνήθως τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο...Έχω καταλάβει πλέον,πως οι Αληθινοί και Πραγματικοί φίλοι (και τονίζω αυτά τα δυο επίθετα) δεν θα σε βάλουν ποτέ στην θέση να κάνεις αυτές τις σκέψεις!Εγώ θα πρότεινα να μην ασχοληθείς άλλο και αν αυτή πραγματικά ενδιαφέρεται θα σε "κυνηγήσει".
Εχεις δίκιο. Και εγώ αυτό πιστεύω, ωστόσο αναγκάζομαι να μπαίνω σε μια διαδικασία «ο χαρακτήρας της είναι ιδιαίτερος, μην περιμένεις πολλά». Όχι, υπάρχουν καποια όρια και όπως κάνουμε εμείς υποχωρήσεις πρέπει να κάνουν και οι άλλοι. Οι σχέσεις, παντός είδους, είναι αμφίδρομες.
Scroll to top icon